A Fradi megint döntőt játszik - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2013, május 5 - 11:25 Frissítve: 2013, május 5 - 16:59

Ricardo Moniz szerint a Ferencváros és a Paks sok mindenben hasonlít egymásra. A Fradi edzője úgy véli, a kapu előtt kell javulniuk és akkor megnyerik a mérkőzést. Tomiszlav Szivics biztos benne, hogy csapata jól fog játszani a Ferencváros ellen, de azt nem tudja, ez mire lesz elég. Marc Leliévre, az Újpest mestere abban bízik, hogy az ETO ellen sokan szurkolnak majd nekik a helyszínen, míg Pintér Attila csapata nyerni megy a Szusza-stadionba.


ÚJPEST – GYŐRI ETO, 16.30

Marc Leliévre (Újpest): - Nem számít, hogy négy, öt, vagy akár kettő pontra vagyunk a közvetlen élmezőnytől, a motiváció mindig ugyanúgy ott volt mindegyik játékosunkban. Egyszerűen minden meccsen nyerni akarunk, egy profi játékosnak a motivációval sosem lehet gondja. Az, hogy a győrieken mekkora a nyomás, nem ránk tartozik. Az ETO nagyon jó csapat, ezen az sem változtat semmit, hogy az előző két mérkőzés nem sikerült nekik. Nekünk ettől függetlenül a saját játékunkat kell játszanunk. Nehéz meccs lesz, sokat jelent számunkra, ha a szurkolók végig támogatják a csapatot. Belgiumban is azt mondjuk, hogy a szurkolók a csapat tizenkettedik embere. Nagyon fontosak számunkra, és ha sokan kijönnek, nagy segítséget nyújthatnak nekünk abban, hogy megnyerjük a meccset. Jó hír számunkra, hogy Bavon Tshibuabua a második csapat meccsén a tervek szerint játszik néhány percet, ha minden rendben van, akkor a Győr ellen leülhet a mi kispadunkra is. (ujpestfc.hu)

Pintér Attila (Győri ETO): - Mi mindenhol mindig győzelemre játszunk, most is szeretnénk megszerezni a három pontot. Ennek szellemében kell a játékosoknak pályára lépni, és mindent el kell követniük, hogy ez sikerüljön. (etofc.hu)

A csakfoci.hu természetesen élőben közvetíti a mérkőzést!


PAKS – FERENCVÁROS, 18.30

Ricardo Moniz (Ferencváros):- Ez a meccs egy igazi döntő lesz – fogalmazott Ricardo Moniz. – Mindent, vagy semmit! Ilyen szellemben vágunk neki a mérkőzésnek. A kapu előtt javulnunk kell, hiszen ugyan a Ligakupa döntőn öt gólt lőttünk, de az azt követő bajnokin már nem tudtunk élni az előttünk kínálkozó nagy lehetőségekkel. A Paks és a mi csapatunk között sok a közös vonás. Nekik is sok tehetséges játékosuk van, és képesek az extrém ingadozásra. Ők például egyik hétvégén hat gólt lőttek az Újpestnek, majd legközelebb kikaptak a Honvédtól. Nem lehet más célunk, nyernünk kell Pakson! (fradi.hu)

Tomiszlav Szivics (Paks): - Nagyon fontos, hogy jó meccset játsszunk a Fradival, és ahogy a Győr ellen, úgy most ellenük is igyekeztünk kitalálni valamit. Nem mondom azt, hogy biztosan nyerünk, de azt, hogy jól fogunk játszani, azt biztosra veszem. Hogy ez mire lesz elég, az majd kiderül. Az FTC a magyar labdarúgás egyik legjobb „márkája”. Le a kalappal előttük. Talán az Újpest még ilyen. Mindkét klub nagy múltra tekinthet vissza, és ellenük játszani mindig nagy öröm, minden csapat számára. Böde Dániel valóban jó játékos, aki meghatározó lett a Ferencvárosnál. Ricardo Moniz is azt nyilatkozta róla nemrég, hogy náluk csak ő rúgja a gólokat, a többiek nem törik magukat. Megnéztem én is a mi statisztikánkat, amiből kitűnik, hogy Báló Tamás 2008-ban lőtt utoljára gólt. De én mégis szeretem őt, és tisztelem a játékát. (paksifc.hu) (FOTÓ: MTI)

A csakfoci.hu természetesen élőben közvetíti a mérkőzést!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON