Rossival szerződést hosszabbított a Honvéd

Feltöltve: 2013, május 16 - 17:15 Frissítve: 2013, május 16 - 17:25

Meghosszabbította a Honvéd a vezetőedző, Marco Rossi szerződését, ennek értelmében az olasz szakember immár 2014. június 30-ig érvényes kontraktussal rendelkezik a klubnál. A kispesti együttes tavaly érkezett trénerének eredetileg egy esztendőre szólt a szerződése, ezt hosszabbították meg most a felek.

KI MIT OSZT: Angolul üzent a Diósgyőr nagy visszatérője - kattints!

2012 nyarán érkezett a Honvédhoz az olasz Marco Rossi, aki akkor egy évre írt alá a kispesti együtteshez. A felek ma megállapodtak a hosszabbításról, így Rossi új szerződése 2014 június 30-ig érvényes.

- Örültem és az eddigi munkánk elismerésének tekintettem, hogy újabb szerződés ajánlatot kaptam a Honvédtól. A szerződés szakmai kihívást jelent számomra. Az elkezdett munkát szeretném folytatni, hiszek a Honvéd fiatal játékosaiban és bízom benne, hogy a labdarúgókkal párhuzamosan én is tovább tudok fejlődni. Fontos faktor volt a döntésemnél a szurkolók szeretete, akik egész évben azt éreztették velünk, hogy jó úton halad a munkánk. Remélem, hogy a következő három meccsen is segítségünkre lesznek. Jövő évben ugyanúgy, vagy még jobban szükségünk lesz a támogatásukra. Bízom benne, hogy meg tudunk felelni a vezetőség, és a szurkolók elvárásainak – mondta el az olasz szakember a honvedfc.hu-nak. (Fotó: honvedfc.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON