NB I: Hiányzott a láthatatlanná tévő köpeny - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, május 19 - 22:12 Frissítve: 2013, május 20 - 09:36

Horváth Ferenc, a Kecskemét vezetőedzője szerint tovább tartott a tizenegyesrúgó bajnokság a Diósgyőr elleni mérkőzésükön, mint ahogy szerették volna. Kovac Zoltán, az ellenfél mestere dicsérte csapatát, de a jövőben gyorsabb játékot vár a labdarúgóitól. Marco Rossi, a Honvéd szakvezetője úgy véli, hogy beérett a kemény munka, ezért sikerült legyőzni a bajnokot. Pintér Attila nem tesz szemrehányást a játékosainak, szerinte most ennyi volt bennük.

TABELLA: Az NB I állása itt!


DIÓSGYŐR – KTE PHOENIX-MECANO 2-1 (Gohér 77., Luque 81. – 11-esből , ill. Rajczi 23.)

Videó itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Horváth Ferenc (KTE-Phoenix Mecano): - Azt gondolom, hogy az első félidőben jól futballoztunk, működtek a dolgaink, azt csináltuk amit kellett. A másodikban visszaálltunk, területet adtunk, hogy tudjunk kontrázni. Kaptunk egy gólt, utána pedig talán egy kicsit tovább tartott a tizenegyesrúgó bajnokság, mint szerettük volna. Nem tudom mit kellett volna csinálnia kapusomnak abban a szituációban, nem tudtam még visszanézni, talán egy láthatatlanná tévő köpeny segített volna neki, de ezt nem hoztuk magunkkal, legközelebb erre is gondolunk. Mindentől függetlenül, gratulálok a Diósgyőrnek. (kecskemetite.hu)

Kovac Zoltán (Diósgyőr): - Támadófocit próbáltunk mutatni, az is lett. Sok türelem kellett, nem lehetett kinyílnunk, mert kontrából gólt kaphattunk volna. Talán előbb is megszerezhettük volna a vezetést, de nem bántom Luquet a kihagyott büntető miatt sem, ott a pálya pont nem a legjobb. Szeretném ha ennél is gyorsabban játszanánk, a szögletek száma is azt mutatja, hogy sokat tettünk a sikerért, ott voltunk az ellenfél kapujánál. Gratulálok a Kecskemétnek is, mert nagyon tudatosan, jól futballoztak. A jót meg kell tartanunk, a rosszat ki kell javítanunk, ez a feladat most. (kecskemetite.hu)


BP. HONVÉD – GYŐRI ETO 2-0 (Hidi, 61., Lanzafame 82.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Marco Rossi (Bp. Honvéd): - Nagyon elégedett vagyok, hálás vagyok a szurkolóknak, akik egész évben támogatnak minket. Köszönet a játékosoknak, hogy megcsinálják, amit kérek tőlük. Látszik a kemény munkának a végeredménye. (Sport TV)

Pintér Attila (Győri ETO): - 0-0- nál volt egy óriási lehetőségünk, ha vezetünk, lehet, hogy másképp alakul minden. Hátrányba kerültünk, de utána is becsülettel tettük a dolgunkat, nem tehetek szemrehányást senkinek, mindenkinek a helyén volt a szíve. Voltak ugyan hibák, keveset passzoltunk a középpályán, most ennyi volt bennünk. Nem szeretnék hirtelen ítélkezni, bármit lehetne mondani, de nem biztos, hogy a valóst mondanám. (Sport TV)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON