Bognár György fia az apjáról: "Nincs igaza, nem tudom, honnan szedte az információit"

Feltöltve: 2013, május 21 - 20:24 Frissítve: 2013, május 23 - 21:26

"A Mezőkövesdnek nincs keresnivalója az NB I-ben" - jelentette ki pár napja Bognár György. Az NB II legutóbbi fordulójában aztán Bognár István - aki egyébként a korábbi 50-szeres válogatott labdarúgónk fia - két góllal tulajdonképpen az élvonalba lőtte a kövesdi csapatot. A "kis" Bognár nem ért egyet édesapjával, aki szerinte elmondhatja ugyan a véleményét, de nem hiszi róla, hogy nagy Mezőkövesd-szakértő lenne. A 22 éves középpályás abban is biztos, hogy a Kövesd nem lesz pofozógép az NB I-ben, sokkal inkább középcsapat.

TABELLÁK: Az NB II két csoportjának állása itt!

Bognár György pár napja arról beszélt az nso.hu-nak, hogy a Mezőkövesdnek nincs keresnivalója az élvonalban, mivel nem NB I-es szintű csapat, nincs múltja, háttere, infrastruktúrája, és a korábbi kiváló középpályás nem hiszi, hogy mindenáron bele kellene vágnia az NB I-be, még akkor sem, ha az NB II-ben a legjobb csapat.

A sors furcsa fintora, hogy a Mezőkövesd legutóbb többek között Bognár György fiának, Bognár Istvánnak a két góljával nyert Putnokon, amivel tulajdonképpen kivívta az NB I-es tagságot.

- Még nem ünnepeltük a bajnoki címet, hiszen az ördög soha nem alszik, egy pontot még szereznünk kell - kezdte a csakfoci.hu-nak Bognár István. - Azt viszont tudtuk, hogy a putnoki mérkőzésünk sorsdöntő, így nagy öröm volt a győzelem után, főleg a többi eredmény tudatában. A két gólom ellenére nem mondanám, hogy ez volt a legjobb meccsem, a Békéscsaba ellen jobban ment a játék.

Édesapád nemrég azt nyilatkozta, hogy a Mezőkövesd nem NB I-es szintű klub semmilyen tekintetben. Egyetértesz vele?
- Nyugodtan elmondhatja a véleményét, de egyáltalán nem értek vele egyet. Nem hinném, hogy nagy Mezőkövesd-szakértő lenne, nem tudom, honnan szedte az információit. Nem is tudja, mi van a háttérben. Abban igaza van, hogy nincs történelmünk, de az egyáltalán nem számít, majd csinálunk. Bennünk fel sem merült, hogy ne induljunk el az NB I-ben, hiszen minden adott az élvonalhoz.

Mire lehettek képesek az NB I-ben?
- Nem leszünk pofozógép, az biztos. A jelenlegi keretünk is jó, ha sikerül erősíteni, akkor középcsapat lehet a Mezőkövesd.

Édesapád mit szólt, hogy a félelmei ellenére NB I-es lesz a Mezőkövesd?
- Szakértőként azt mond, amit akar, de biztos vagyok benne, hogy örül neki, csak félt minket, nehogy úgy járjunk, mint az Eger. De megnyugodhat: érettek vagyunk az NB I-re. A putnoki meccs után meg is dicsért, ami ritka, mert legtöbbször velem is olyan kritikus, mint amilyen a tévében szokott lenni.

Bognár István az NB II egyik leggólerősebb játékosa tavasszal. A 22 éves középpályás idén már hétszer volt eredményes, míg összesen 9 bajnoki gólnál jár a szezonban. (Fotó: kovesdisport.hu)

Privacsek András

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON