Rossi: "Tudtuk, hogy a Debrecen nem segít nekünk"; Gomes nem a vereség miatt volt csalódott - edzőik

Feltöltve: 2013, június 1 - 21:14 Frissítve: 2013, június 2 - 10:01

A szombati NB I-es meccseket követően Marco Rossi elmondta, számítottak arra, hogy a Loki nem fog pontot elvenni az MTK-tól, így nekik mindenképpen szükségük volt a pontszerzésre a harmadik helyhez. A Honvéd edzője úgy vélte, nem úgy játszottak, ahogy tudnak. José Gomes is hasonló kritikát fogalmazott meg együttesével szemben, a portugál tréner nem is csak a vereség miatt, hanem azzal volt elégedetlen, amit látott csapatától. Gomes szerint jövőre a bajnoki cím lesz a Vidi célja.

TABELLA: Az NB I állása itt!


Eger – Győri ETO 2-3 (Németh N. 4., Farkas 72. – 11-esből, ill. Kalmár 11., Pilibaitis 18., Pátkai 83.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

Vojtekovszki Csaba (Eger): – Sok fiatal volt ma a pályán többen most játszották első meccsüket. Ez nagy élmény, főleg egy bajnokcsapat ellen, azt mondtam, mutassa meg mindenki azt, ami benne van, hogy ebből profitálni tudjunk. Amit meg lehetett tenni, azt megtettük, az ETO ilyen összeállításban is nagyon erős volt, pici szerencsével meglehetett volna a döntetlen, gratulálunk az ETO-nak a bajnoki címhez! (MTVA)

Pintér Attila (Győri ETO): – Becsülettel tették a játékosok a dolgukat, sok energiát mozgósítottak 0-1-nél is hittek magukban, próbáltak visszatámadni, próbáltak futballozni, amennyire lehetett. Az első félidőben kimondottan szép támadásaink voltak, amelyeket elhibáztunk. Ilyen összeállításban most játszottunk először, voltak olyanok is, akik sérülés után tértek vissza most. Kalapot kell emelni a csapat a bajnokságot, sokat beszéltünk arról, hogy miként lehet úgy motiválni egy csapatot, úgy, hogy három meccsel ezelőtt megnyerték a bajnokságot – most is, legutóbb és a Honvéd ellen is megmutatták, hogy igenis ezt csinálják, amit a legjobban szeretnek, és nekik teljesen mindegy az, hogy már korábban megnyerték-e a bajnokságot. Azt gondolom, ilyen csapatokra lesz szükség, akik ilyen mentalitással játszanak. (MTVA)


HALADÁS – HONVÉD 1-1 (Simon Á. 30., ill. Vernes 14.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

Artner Tamás (Haladás): – Az első félidő elfogadható volt, a második kevésbé. A Honvéd megelégedett a döntetlennel, őrizték az eredményt, nehéz volt ellenük játszani. Egyébként se könnyű, hiszen nagyon masszívak, szervezettek, jól "nyomnak". Mi rosszul kezdtünk, aztán volt két nagy helyzetünk, ha azokból egyet belövünk, a Honvédnak ki kellett volna jönnie a kapuja elől, úgy lehetett volna esélyünk a győzelemre. Így viszont összességében igazságos az eredmény. Játékosaim ma voltak legtompábbak a szezon során, nehéz volt felpörögni, de gratulálok nekik az egész éves teljesítményhez, hiszen a helyezésünk alapján erre rászolgálnak. Természetesen gratulálok a Honvédnak is a harmadik helyért. (SPORT TV)

Marco Rossi (Honvéd): – Azért voltam idegesebb a mérkőzés előtt, mert éreztem, hogy a DVSC nem fog nekünk "segíteni" egy számunkra kedvező eredménnyel. Csak magunkra számíthattunk, de megküzdöttünk ezzel, megérdemelten szereztünk pontot. Ma nem úgy játszottunk, ahogy szoktunk, a játékosok idegesebbek voltak a tét miatt, mint az esetleg kívülről tűnhetett. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani, főleg a fiatalabbak voltak idegesebbek. A szezon elején és talán még közben se gondolta senki, hogy csak az ETO és a Videoton végez majd előttünk. Hatalmas köszönet a fiúknak azért, ahogy végigdolgozták az évet, megtették, amit kellett, és köszönet a drukkereknek is a kitartó buzdításért. (SPORT TV)


MTK – DVSC-TEVA 3-1 (Kálnoki Kis 20., Kanta 52., Vass 71., ill. Bódi 86.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

Garami József (MTK): – A végjátékban a legritkábban jön össze, hogy két meccs úgy sikerül, ahogy nekünk jó. Az utóbbi időszakban gyengébben játszottunk, fontos, hogy most volt csatárunk, Csiki ugyanis lendület adott elöl. Az utóbbi 3-4 fordulóban nem alakultak úgy az eredmények, ahogy nekünk jó lett volna. Szép évünk volt, kialakult egy csapat, amelyik időnként szépen, jól és eredményesen játszott. Gratulálok nekik és köszönöm a szurkolóinknak is az egész éves biztatást. A folytatásról még ne beszéljünk, a hagyományoknak megfelelőn lesznek távozók, de maradók is, remélem a mag megmaradt, amire lehet építeni. (SPORT TV)

Kondás Elemér (DVSC-TEVA – Az első félidőben sokszor elmentünk az ellenfél kapujáig, de nem lőttük be a helyzeteket, nulláról sem tudtuk bepasszolni, a szabadrúgásnál viszont nem figyeltünk, aztán kaptunk egyet. A második félidőben sok hibával játszottunk, de a lehetőségeinkkel jobban kell sáfárkodni, mert az ellenfél megbünteti, ahogy ma is. Persze közbejöttek sérülések is, Czvitkovics érezte a lábát, a másodikban Bódi is megsérült. Ez a meccs belerondít a szezonunkba. (SPORT TV)


VIDEOTON – PMFC-MATIAS 1-2 (Nikolics 3., ill. Márkvárt 68., Koller 75.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

José Gomes (Videoton): – Gratulálunk az ellenfélnek, ők megtették a magukét. Nem vagyok elégedett sem az eredménnyel, de még kevésbé a játékkal, többet kellett volna tennünk a sikerért. Voltak más meccseink az évben, amikor nem sikerült a győzelem, de most nem lehetünk elégedettek a látottakkal. A sportban benne van a vereség, de ez akkor zavaró igazán, ha nem teszünk meg a győzelemért mindent, és ma ez történt, ezért vagyok igazán csalódott, nem elsősorban az eredmény miatt. Most nem igazán lesz arra lehetőség, hogy megmossam a "játékosaim fejét", két hét szünet következik. A jövőben arra hivatott ez a csapat, hogy sokkal jobb eredményt érjen el. Három-négy helyen megerősítve az együttest biztos, hogy a bajnoki címért fogunk versenyezni, és meg is fogjuk azt szerezni. A mai meccsen nem, de a szezon egész folyamán fantasztikus teljesítményt mutattunk. (SPORT TV)

Lőrincz Emil (PMFC-Matias): – Újra meg tudtuk mutatni azokat a mentális tulajdonságokat, amelyeket a múlt héten, szervezett volt a csapat, mindenki hozzátette a magáét. Voltak lehetőségeink az első félidőben is, próbáltunk gólt szerezni a szünet után is, és ekkor már sikerült is. Minden gratulációt megérdemel a csapat, talán nem érdemtelenül nyertünk, a Videoton otthonából óriási fegyvertény elhozni a három pontot. (SPORT TV) (Fotó: honvedfc.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON