"Felbőszít minket, hogy a Siófok így, a Siófok úgy" - kiesési helyosztók az NB I-ben

Feltöltve: 2013, június 2 - 09:44 Frissítve: 2013, június 2 - 18:54

Kora este eldől, a Lombard Pápa vagy a Siófok búcsúzik az első osztálytól az Eger mellett. Tóth Bálint, a Veszprém megyeiek mestere elmondta, kicsit felbőszítette őket, hogy mindenki a Balaton-partiak megmenekülését várja, a másik oldalon Horváth Károly azt hangsúlyozta, nincsen a saját kezükben a sorsuk - amennyiben a rivális győz, bentmarad. A diósgyőri Kovac Zoltán azt mondta, nem alszik a hazai szezonzáró előtt.

TABELLA: Az NB I állása itt!


DIÓSGYŐR – LOMBARD PÁPA, 16.30

Kovac Zoltán (Diósgyőr): – Nem fogok aludni a mérkőzés előtt, mert tisztában vagyok a velünk szembeni várakozásokkal. Nagy nyomás lesz a játékosokon, de hozzá kell szokni ehhez a nyomáshoz minden játékosnak, amihez mentális erőre van szükség. A futball nem matematika, előfordul, hogy hiába akar valaki, mégsem megy. De a küzdeni akarás akkor is elvárható, bármennyi is legyen az eredmény és bármennyi idő maradjon hátra, hajtani kell a győzelemért. Ezt a mentalitást és a szép focit szerettem volna az elmúlt hetekben behozni. Vasárnap támadófocit szeretnénk játszani és azt kértem a játékosoktól, hogy minél közelebb játsszunk az ellenfél kapujához és több játékos is érjen oda a támadásokkal a 16-oson belülre. Ellenfelünk nehéz helyzetben van, de akár a Pápa, akár a Siófok esik ki, együtt fogok érezni velük. (dvtk.eu)

Tóth Bálint (Lombard Pápa): – Azt hittem, a feladataim közé tartozik majd az, hogy tudatosítom kell a játékosaimban azt, hogy milyen fontos meccs előtt játszunk, de úgy látom, erre nem lesz szükség, pontosan tudják, hogy nem mindegy az, hogy az NB I-ben, vagy az NB II-ben játszunk majd. Amikor 2004-ben Pápára kerültem, akkor az első meccsünk Diósgyőrben volt. Két hét állt a rendelkezésemre, hogy csapatot csináljak, 3-1-re győztünk. Mindenki eltemet minket, minden arról szól a sajtóban, hogy a Siófok marad életben, a Siófok így, a Siófok úgy, és ez egy kicsit felbőszít minket. Meg kell mutatnunk, hogy meg tudjuk csinálni a csodát. (MTVA, fotó: delmagyar.hu)

A csakfoci.hu természetesen élőben közvetíti a mérkőzést!


SIÓFOK – ÚJPEST, 16.30

Horváth Károly (Siófok): – Nincsen speciális taktikánk, de az Újpestből természetesen készülni kell. Próbáltam kielemezni az összes eddigi találkozó alapján a játékukat, sőt, még a Ferencváros II - Újpest B mecset is megnéztem, hogy minél alaposabban fel tudjam készíteni a csapatot a mérkőzésre. Mindenféleképpen kudarc lenne a kiesés, mert ez az jelentetné, hogy nem értük el a célunkat, ami a bentmaradás volt, lehetőleg minél biztonságosabban – ez utóbbi ugye nem sikerült. Kiélezett a helyzet, és jelen pillanatban azért a Pápa van lépéselőnyben, az ő kezükben van a sorsunk. Játszhatunk mi bármilyen jól, elérhetünk akármilyen szép sikert, ha ők is el tudnak érni valamilyen eredményt, akkor ők fognak bentmaradni – ez esetben gratulálni fogunk nekik. (MTVA)

Marc Leliévre (Újpest): – Az utolsó mérkőzés áll előttünk abban a szezonban, amelyben sajnos nem sikerült elérnünk céljainkat – emiatt természetesen csalódottak vagyunk. Azonban ennek ellenére is profi csapathoz méltó módon tudásunk legjavát kell nyújtanunk a Siófok ellen is. Nem mondanám magunkat túl szerencsésnek, Kabát Péter mellett sérülés miatt Pollák Zoltán és Alessandro Iandoli sem léphet pályára, José María Antón pedig eltiltását tölti. A vasárnapi meccs tehát jó lehetőség azoknak a játékosoknak, akik őket helyettesítik majd, hogy bizonyítsák mire képesek. (ujpestfc.hu)

A csakfoci.hu természetesen élőben közvetíti a mérkőzést!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON