A Vasas nem akart feljutni egy tehetsége szerint - eltiltották

Feltöltve: 2013, június 5 - 15:40 Frissítve: 2013, június 5 - 19:03

A Vasas játékosát, Berecz Zsombort egy nyilatkozata miatt klubja száműzte a felnőtt együttestől, és az U21-es csapathoz irányította. Az U18-as válogatott labdarúgó korábban elmondta, nem tettek meg mindent a feljutásért, ezzel pedig Dirk Berger szerint súlyosan vétett a szabályok ellen. A tréner szerint nincs igaza a tehetségnek, aki számára tette ellenére még nyitva áll az első csapat ajtaja.

"Szerencsére Lanzafame és én sem értünk magyarul" - Tilos passzolni Marco Rossival - kattints!

A Ness Hungary NB II Keleti csoportjában szereplő Vasas játékosa, Berecz Zsombor a DIGI Sport Reggeli Start c. műsorában meredek kijelentést tett saját csapatára.
– Azt nyilatkozták, hogy fel akarnak jutni, de voltak olyan döntések, melyek nem erre utaltak – mondta a fiatal futballista, aki komoly árát fizetett szavaiért, száműzték őt az első együttestől
– Eltiltottak a felnőtt csapattól, azt mondták, hogy nem kritizálhatom az edző döntését. Amikor megkérdezték, hogy mit gondolok erről, akkor elmondtam, hogy nem tartom igazságosnak, hogy rengeteg fiatalt szerepeltettek a csapatban a legkritikusabb meccseken, és amikor nem jutott fel a gárda, akkor éppen őket hibáztatták. Szerintem a két dolog együtt eredményezte, hogy nem készülhetek a felnőttekkel – idézi Berecz szavait az utanpotlassport.hu.

A Vasas vezetőedzője, Dirk Berger is megszólalt ez esettel kapcsolatban.
- Valóban leültem beszélgetni a játékossal az interjú után, és rákérdeztem, hogy miért hozza ilyen helyzetbe a klubot, miért nyilatkozik olyan dolgokról, melyekre nincs rálátása. Ezt követően felvázoltam neki a közeli jövőjét. Tájékoztattam, hogy a jövőben nem számolok vele. Teljesen lényegtelen, hogy mit mondott. Egy a fontos: soha nem fogom eltűrni, hogy fiatal játékos – de beszélhetünk az idősebbekről is – nyilvánosan kritizálja a vezetést, és a professzionálisan működő Vasast, mint klubot. Zsombor visszakerül az U21-es csapathoz, jelenleg nem számolok vele. Szerződése van a Vasassal. Ha megváltozik a véleménye a klubról, ha átgondolja, hogy tulajdonképpen mit is mondott, akkor leülhetünk újra beszélgetni - mondta a tréner, aki még kiemelte, szerinte szó sincs arról, hogy nem akartak volna feljutni az NB I-be.

- Ilyen gondolat fel sem merül bennem, hogy egy játékos, egy edző nem tesz meg mindent azért, hogy feljusson az első osztályba. Teljesen értelmezhetetlen számomra ez a gondolkodás. Az igaz, hogy nem éltünk a lehetőséggel, hogy egy osztállyal feljebb lépjünk. Volt esélyünk, hogy elsők legyünk, de a végén nem voltunk elég jók, hogy elérjük a célunkat. Nem vagyunk boldogok emiatt, de azt nyugodtan állíthatom, hogy minden játékosom és a stábom tagjai is mindent megtettek a célunk elérése érdekében - nyilatkozta Berger a Vasas Médiának. (Fotó: facebook.com/pages/Vasas-FC-Budapest)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON