Mezőkövesd: Véber hosszabbított - hivatalos

Feltöltve: 2013, június 7 - 19:55 Frissítve: 2013, június 7 - 19:57

Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte, a labdarúgó OTP Bank Ligába feljutott Mezőkövesd labdarúgócsapatánál két évvel meghosszabbították Véber György vezetőedző szerződését.

KI MIT OSZT: Bogdánból borítókép lett Angliában - kattints!

A megállapodást a szakember és Tállai András klubelnök a pénteki sajtótájékoztató keretében írta alá.

Véber kijelentette, nagyon örül annak, hogy gyorsan sikerült megegyezni a vezetőkkel, illetve megjegyezte, az NB II-es bajnokcsapat játékosai szintén jó úton járnak a szerződéskötés felé. Hozzátette, hat-hét tapasztalt futballista érkezése várható, miközben hárman-négyen távozhatnak. A célt illetően úgy fogalmazott, újoncként nem lehet más, mint a bennmaradás kivívása, amelyhez 24-25 fős játékoskeret kialakítását tervezi. A felkészülés június 24-én fog kezdődni.

A szakember hozzátette, a csaknem másfél évvel ezelőtti kinevezésekor munkalehetőségként tekintett a mezőkövesdi feladatra, nem gondolta, hogy a csapat az első osztályba juthat, de a klub nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban, és a vezetők rengeteget dolgoztak azért, hogy a Mezőkövesd az élvonalban jusson.

Tállai András elnök, a Belügyminisztérium államtitkára arról beszélt, a Mezőkövesd minden tekintetben felkészül az élvonalra, és nem jár úgy, mint az Eger, amely az elmúlt szezonban nem játszhatott otthon, s azonnal kiesett az NB I-ből. Az egyik legfontosabb beruházás, a világítás kiépítése, a villamossági kábelek lefektetésével már elkezdődött, hogy ezáltal valóban hazai pályán szerepelhessen az együttes az élvonalban. Hozzátette, a klubház felújítása, illetve az emeletráépítés szintén gőzerővel zajlik.

A klubvezető kijelentette, a 21. századi igényeknek mindenben megfelelő klubház épül, az alsó szintje elkészül a július végi rajtra, továbbá szintén lényeges fejlesztésnek nevezte a lelátó építését, amely által 5000 ember befogadására lesz alkalmas a stadion, az ülőhelyek száma 1200 lesz. (MTI) (Fotó: szegedma.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON