Mezőkövesd: Biztosított az NB I, de örülnének egy tulajdonostársnak

Feltöltve: 2013, június 9 - 12:44 Frissítve: 2013, június 9 - 12:44

A feljutott Mezőkövesd együttese számára biztosított az élvonalbeli szereplés, ugyanakkor a klubnál tervezik, hogy új tulajdonostárs is csatlakozik az együtteshez.

KI MIT OSZT: Dzsudzsák fotójával tweetel a Dinamo - kattints!

Az NB I következő szezonjában újoncként induló Mezőkövesd elnöke, Tállai András beszélt a klub gazdasági átalakulásáról, jogilag a Mezőkövesd-Zsóry SE száz százalékos tulajdonában lévő Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. indít csapatot az NB I-ben.

– Az NB II-ben még sportegyesületként versenyeztünk, de az élvonalban már csak gazdasági társaságként vehetünk részt, a licencet is így kértük. Számítunk természetesen tulajdonostársak beszállására, hiszen ez erről szól. A kft. az egyesület száz százalékos tulajdonában van, számítunk tisztességes, korrekt, futballszerető tulajdonostársakra, persze hirdetést nem fogunk feladni – nyilatkozta a kovesdisport.hu-nak Tállai András, a klub elnöke, aki szerint akkor sincs gond, ha nem érkezik tulajdonostárs.

– Inkább támogatók vannak a célkeresztben, de nem vagyunk idegesek, ebben a formában is biztos az NB I-es idényünk. Az önkormányzat mögöttünk áll, és társasági adóból is sok forrást meg lehet szerezni, meg is tesszük a következő körben is. Most baráti, ismertségi alapon alakul a klub támogatói köre. Tavasszal már volt tárgyalás egy jelentkezővel, aki beszállt volna a kft-be, de az eredménytelenül zárult. Nem zárkózunk el ettől a lehetőségtől, hiszen ez a jövő – mondta el az elnök. (Fotó: kovesdisport.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON