"Spontán ötlet" volt a beugrálás a szegedi drukkerektől

Feltöltve: 2013, június 19 - 20:45 Frissítve: 2013, június 19 - 20:49

Az ominózus Várda elleni meccsen a szegediek részéről kiállítottak közül két játékos is visszautasította, hogy ne a bennmaradást akarták volna. A megyei portál egy szurkolói véleményt is közölt.

KI MIT OSZT: A tenger alatt járt az Újpest magyar kulcsembere - kattints!

A balhés közjátékkal tarkított Szeged-Várda osztályozón több szurkoló is bement a pályára. A szurkolók ígérik, ott lesznek az NB II-ban is.

- A beugrálás? Spontán ötlet volt. Előre nem tervezünk ilyeneket, hiszen szurkolni, biztatni mentünk ki a stadionba, és ebben partner volt mind a 3000 szegedi néző. Valahogy jobb belátásra akartuk bírni a srácokat, de ez is kevés volt. A vezetőktől bölcs, megfontolt döntést várunk a folytatásról, az viszont biztos, hogy mi az NB III-ban is ott leszünk – idéz a delmagyar.hu egy, a neve elhallgatását kérő szegedi ultra véleményét.

A lapnak két szegedi piros lapos is beszélt, Tóth Imre szerint taktikai faultot követett el.
- Taktikai faultot követtem el, a sárgát már el is könyveltem, így meglepett a piros lap. Abban a szituációban azt éreztem, hogy ez a legjobb megoldás. Kaptunk egy buta gólt, és idegesek lettünk, én pedig a pillanat törtrésze alatt döntöttem. Nem tapasztaltam olyat, hogy bárki a csapatból ne a bennmaradást akarta volna, így én is. Egy kieső csapatban kinek lenne érdeke futballozni?

A másik kiállított, Ulvicki Mihály elismerte, hogy tett egy rossz mozdulatot, mint mondta, nincs magyarázat a tettére.
- A videót visszanézve tényleg ütőmozdulatot tettem, bár abban biztos vagyok, nem találtam el az ellenfelet. Nincs magyarázatom erre a tettre, pillanatnyi kihagyás volt, így azt sem tudtam mérlegelni, mennyit árthatok a csapatnak. A mesterrel a meccs után beszéltem, és elmondtam neki, nem igaz, hogy bárki arra törekedett volna, hogy az NB II-ből kiessünk. Ez senkinek sem volt az érdeke. Nagyon sokat nem aludtam azóta, és fogalmam sincs, mit hoz a jövő. Ami biztos: a szerződésem lejárt. Nemcsak a szegediek csalódottak, mi is azok vagyunk. Az idény végére megéreztük a szerda, szombat ritmusban lejátszott bajnokik terhét. Ettől függetlenül senki fejében nem fordult meg, hogy kieshetünk. Azért lehettünk idegesek, mert megérezhettük, hogy nem vagyunk a topon. Az osztályozó a legrosszabb periódusban talált minket. (Fotó: szegedma.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON