Legendás edző a Szpari élén

Feltöltve: 2013, június 20 - 13:05 Frissítve: 2013, június 20 - 13:11

Sándor István lett a Nyíregyháza Spartacus szakmai vezetője. A szakember korábban vezetőedzőként dolgozott már Nyíregyházán, legutóbb a ETO tartalék csapatát irányította.

KI MIT OSZT: Fűvel és alkohollal buktatta le magát a csatár - kattints!

A kárpátaljai születésű Sándor István neve nem ismeretlen a nyíregyházi szurkolóknak, hiszen a 68 éves szakember korábban dolgozott már a Spartacusnál vezetőedzőként - írja a nyiregyhazaspartacus.hu. 1991-1992-ben az élvonalba juttatta a Szparit, és az elsők között hozott a szabolcsi megyeszékhelyre minőségi légiósokat. Később irányította a Diósgyőrt, a Stadlert, a Vácot és dolgozott Fehérváron és Győrött is.

A elmúlt évben az ETO tartalék csapatát irányította. Szakmai berkeken belül keménykezű trénernek tartják.

Egy korábbi interjúban a Stadler FC honlapján a következőket nyilatkozta:
- A két legfontosabb dolog a fegyelem és a munka. Én ebben hiszek, és nagyon keményen megkövetelem az edzésen, hogy mindenki tegye oda magát. A futballban nincs demokrácia. Sok más mellett ezt is megtanultam az egykori híres szovjet mestertől, Lobanovszkijtól, aki azt mondta, ahol a demokrácia kezdődik a fociban, ott ér véget az eredményesség.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON