Vasas: Nemet mondtak Jámbor visszatérésére a németek

Feltöltve: 2013, június 20 - 19:00 Frissítve: 2013, június 21 - 16:38

Markovits László, a labdarúgó-csapatot működtető gazdasági társaságban kisebbségi tulajdonos Vasas SC elnöke elmondta, kezdeményezte Jámbor János visszatérését a Fáy utcába, a német befektetők ugyanakkor nemet mondtak arra.

KI MIT OSZT: Gera a TOP 10-be szaltózta magát - kattints!

A Vasas csapata nem tudta kivívni a visszajutást az OTP Bank Ligába, így jövőre is a másodosztályban szerepelhet. Markovits László, a labdarúgó-csapatot működtető gazdasági társaság kisebbségi tulajdonosa, a Vasas SC elnöke elmondta, szerette volna, ha Jámbor János ismét szerepet vállal a piros-kékeknél, de erre egyelőre nem kerül sor.

– A bajnokság befejezte előtt, körülbelül egy hónapja mint a Vasas Sport Club elnöke levélben kezdeményeztem egy személyes találkozót a Vasas Futball Kft. képviselői és Jámbor János között. Ezt tettem azért, mert úgy gondoltam, hogy, akik az elmúlt egy évtizedben sokat tettek a felnőtt labdarúgásunkért, üljenek le egy asztalhoz és közösen nézzük meg, hogyan tudna a három fél egy összefogás keretében még jobbá tenni a felnőtt csapatunk működését. Néhány egyeztetést követően a tegnapi napon Christian Kraut cégvezető írásban véleményezte Jámbor úr ajánlatát és jelezte, hogy nem kívánnak azzal élni – mondta az angyalföldi sportklub első embere a vasasssc.hu-nak.

Markovits elmondta azt is, Jámbor nem tulajdonosként, hanem "üzemeltetőként" jelent volna meg a csapatnál.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON