NB II: "Kezet fogtunk, majd elmentek máshova" - 8 játékos alkotja jelenleg a Békéscsabát

Feltöltve: 2013, július 5 - 22:58 Frissítve: 2013, július 7 - 11:08

Egyelőre meglehetősen szűk kerettel készül az NB II-es Békéscsaba, Komjáti András azonban elmondta, a próbázók és az ifisták miatt a megfelelő létszám megvan a az edzésekhez, a keret feltöltése is folyamatban van.

KI MIT OSZT: Szalait megrohanták a Schalke drukkerei - kattints!

Jelenleg csupán 8 játékos alkotja a Békéscsaba keretét, ami Komjáti András szerint folyamatosan alakulgat.
– Próbajátékosok, meg a legjobban teljesítő ifisták mind itt vannak velünk. Így optimális létszámmal tartjuk az edzéseket, de ez nagyon képlékeny, folyamatosan változó keret. Természetesen a régi keretből velünk edzenek Pozsár Gábor, Juhász György és korábbi játékosunk Makra Zsolt is. Velük folyamatosan tárgyalunk, erős a kötődésük a csapathoz és a városhoz, amikorra kell, velük valószínűleg megegyezünk.

A szakvezető a leendő igazolásokról is szót ejtett.
– Magyar, fiatal futballistákat keresünk, olyanokat, akikre esetleg hosszabb távon is számíthatunk. Nagyon nehéz dolog, egyrészt a konkurencia, másrészt a fociban uralkodó morál miatt. Egy komoly sikerekre törő csapat elképzelhetetlen olyan játékosok nélkül, akik a csapat gerincét alkotják éveken keresztül. Olyan játékosokról van szó, akik meghatározzák egy klub életét és eredményességét, akiknek a pénzen kívül van még érzelmi, történelmi, szellemi kötődésük is a klubhoz. Minden sikeres csapat rendelkezik ilyen játékosokkal. Mi úgy gondolkodunk, hogy az Előrének is szüksége van ilyen gerincre azokból a játékosokból, akik Békéscsabán nevelkedtek. Ezért akartuk leigazolni Szokolt és Rubust is. Mindkettőjüknek a klubnál kialakított fizetési plafont ajánlottuk meg. Sajnos, ez a játékosok szerint lényegesen kevesebb volt a Nyíregyháza ajánlatánál. Ezért velük kötöttek üzletet.

Komjáti András a hir6.hu nak megemlített két, számukra kellemetlen esetet is.

– Két játékosunktól, Lengyel Dánieltől és Kákonyi Dánieltől úgy váltunk el a bajnokság végén, hogy kezet fogtunk a folytatásra, gyakorlatilag megállapodtunk a közös jövő feltételeiben. A két fiú nem jött vissza a felkészülés kezdetére, próbajátékra mentek. Kákonyi a Vasashoz, Lengyel a Gyirmóthoz. (Fotó: hir6.hu)

A jelenlegi szerződéssel rendelkező labdarúgók:

SCEKIC Nemanja (kapus - montenegroi), NAGY Bálint Antal (kapus), HORVÁTH Tamás (védő), Ali- Calvin TOLMBAYE (védő - román), Novita PETROVIC (középpályás – szerb), KIRÁLY Patrick (középpályás), Dan-Alexandru LEUCUTA (csatár – román), Arbey MOSQUERA MINA (csatár – kolumbiai)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON