Tatabánya: Egy csapatnyi játékos hosszabbított - öten még érkezhetnek

Feltöltve: 2013, július 7 - 11:08 Frissítve: 2013, július 8 - 23:28

Tatabánya város alpolgármestere, egyben a klub felügyelő bizottságának elnöke, Dr. Kancz Csaba kijelentette, a jövőben is P. Nagy László fogja irányítani az együttest, sőt a szakmai igazgató szerepkörét is a tréner fogja betölteni. Az is biztossá vált, hogy 11 játékos hosszabbított, míg további öt minőségi labdarúgó érkezését várják a csapatnál. Az alpolgármester azt is kiemelte, továbbra is a város kezében marad az együttes, illetve szeretnének együttműködni az MTK-val és a Győrrel is.

KI MIT OSZT: A pályán aludt el a Liverpool játékosa - kattints!

A Tatabánya P. Nagy László irányításával kiharcolta, hogy az egycsoportos NB II-ben szerepelhessen. A klub felügyelő-bizottságának elnöke, a város alpolgármestere, Dr. Kancz Csaba kijelentette, elégedettek a tréner munkájával, akinek a jövőben még nagyobb teret adnak.

– Örültünk, hogy P. Nagy László vezetőedző kihozta a társaságból a lehető legtöbbet, összekovácsolta a gárdát. Ezek után teljesen természetes, hogy ő marad a vezetőedző, a szakmai igazgatói poszt megszüntetésével a teljes szakmai irányításért, az együttes összeállításáért ő felel – mondta az alpolgármester a kemma.hu-nak.

Az is biztossá vált, hogy a vezetőedző mellett 11 játékos (Dombai, Almási, Djuric, Hegedűs, Tóth G., Kovács, Bakos, Kiss Sz., Ferkó, Móri, Weitner) is elkötelezte magát az együtteshez, amelyhez két sárisápi labdarúgó, Farkasdi Bertalan és Bozsik József mellett három tatabányai tehetség, Wágner, Szepesi és Polyák is aláírt.

Dr. Kancz Csaba ugyanakkor kiemelte, további játékosok is érkezhetnek még P. Nagy László együtteséhez.

– A keretet még öt, kifejezetten posztra igazolt labdarúgó szerződtetésével kívánjuk megerősíteni. Az első osztályú klubok közül az MTK és a Győri ETO vezetőivel tárgyalunk, velük szeretnénk együttműködni. A korábbi évektől eltérően minimális számú próbajátékost tesztelnénk, hogy a többiek zavartalanul végezhessék munkájukat. A távozókról annyit: Böjte Attila abbahagyta az aktív labdarúgást, míg Skriba, Izing, Csovics, Szekér, Gyulay, valamint Szappanos játékára nem tartottunk igényt, de ők sem ragaszkodtak a maradásukhoz. A kölcsönjátékosok közül Frankot az MTK visszarendelte, Oláhért és Huszákért a Debrecen jelentős összeget kért volna, hogy továbbra is nálunk maradjanak. Törtei a Nyíregyházától kapott visszautasíthatatlan ajánlatot. A pótlásukat kell elsősorban megoldanunk, reméljük, az új játékosaink alkalmasak lesznek a feladathoz – fogalmazott az alpolgármester, aki még kiemelte, ugyan tárgyaltak befektetőkkel is, de végül úgy döntöttek, továbbra is a város kezében marad a csapat, és így átlagos NB II-es büdzsével vágnak neki a pontvadászatnak. (Fotó: fctatabanya.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON