Rossi a vereség okáról: "Nálunk nagyon sok a fiatal, ez volt a különbség" - értékelések

Feltöltve: 2013, augusztus 5 - 08:52 Frissítve: 2013, augusztus 5 - 10:19

Marco Rossi, a szezont rosszul kezdő Honvéd mestere elsősorban a kiállításban és abban látta a Lombard Pápa elleni hazai vereség okát, hogy nem tudott igazából rutinos játékosokra számítani az ellenféllel ellentétben. Tóth Bálint úgy értékelt, azt hitte, korábban eldöntik emberelőnyben a találkozót, és azt is megjegyezte, négy ponttal kalkulált az első két körre, de nem ebben a leosztásban.

VIDEÓ: Így nyert a Lombard Kispesten - kattints!

A Lombard Pápa meglepetésre 1-0-ra győzött a Honvéd otthonában az OTP Bank Liga második fordulójában. A lefújás után adott edzői nyilatkozatokat a honvedfc.hu idézi:

Marco Rossi (Honvéd): – A mérkőzést jól kezdtük, amíg egyenlő létszámban játszottak a csapatok, addig több helyzetet is ki tudtunk alakítani, sajnos ezeket elhibáztuk. A Pápának ebben az időszakban mindössze egy távoli lövése volt, eddig uraltuk a mérkőzést. A kiállítás után természetesen megváltozott a játék képe, rá voltunk kényszerítve a védekezésre. Nálunk nagyon sok fiatal játékos van, míg a Pápánál ott van a lehetőség, hogy a padról beálljon Kenesei, vagy más idősebb játékos. Ez volt ma a nagy különbség.

Tóth Bálint (Lombard Pápa): – Akárki ellen nyerünk meg egy mérkőzést idegenben, az nagyon jó eredménynek számít. Főleg a mi életünkben, hiszen egy új csapat formálódik. Azt hittem, hogy hamarabb kihasználjuk az emberelőnyt, de a játékosokban volt egy félsz, hogy mi lesz akkor, ha kapunk egy gólt? Félidőben higgadtságra intettem őket, és mondtam nekik, hogy valahogy meg kell nyerni 1-0-ra ezt a mérkőzést. El kell ismernem, hogy nem volt ma jó játék, de nekünk sokkal fontosabb volt a győzelem ebben a pillanatban. Két forduló, négy pont. Bár ezt őszintén megmondom, fordítva terveztem. Azaz, hogy a Puskás Akadémia ellen nyerünk, Kispesten pedig döntetlen. Gratulálok a csapatomnak, hogy végre elhitték, amit mondtam nekik hetek óta! (Fotó: honvedfc.hu)

TOVÁBB: A többi vasárnapi edzői értékelés itt - kattints!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON