DVTK: "Az egész évet meghatározó döntések előtt állunk" - több játékost is elküldhetnek

Feltöltve: 2013, augusztus 12 - 12:20 Frissítve: 2013, augusztus 13 - 14:33

"Fontos döntések előtt áll a klub" - ezt Kovács Zoltán sportigazgató mondta a csakfoci.hu-nak a Diósgyőrben várható fejleményekről. Mint ismert, a DVSC elleni 0-4 után Szivics Tomiszláv is kifejezte elégedetlenségét, a jelek szerint lesznek következményei a vereségnek. Kovács Zoltán amondó, nem biztos, hogy a pénzbüntetés a megfelelő szankció, hiszen az sokszor csak látszatintézkedés, szavai szerint olyan lépéseket hozhatnak meg, amelyek a klub idei szezonját alapvetően meghatározhatják. Bár a sportigazgató nem szeretett volna a dolgok elébe menni, a csakfoci.hu úgy tudja, hogy több játékos helye is veszélyben van, Rudolf Gergely, Elek Ákos és L'Imam Seydi sorsa is erősen kérdéses a Diósgyőrnél.

KI MIT OSZT: Riberyvel fotózkodott az ETO játékosa - kattints!

Hogyan értékeli a debreceni vereség utáni helyzetet?
– A mérkőzés összképe alapján joggal lehetünk csalódottak. Nem a vereséggel van igazából gond, hanem az összkép nézett ki rosszul, a mutatott hozzáállás jelentette a fő problémát – mondta a csakfoci.hu megkeresésére Kovács Zoltán sportigazgató.

Szivics Tomiszláv mérkőzés utáni nyilatkozata azt valószínűsíti, hogy meglesznek a következményei a vereségnek. Komoly pénzbüntetés várható?
– Nem biztos, hogy ez lenne a megfelelő reakció. Egy büntetés rövid távra szól, egy-két fordulóra, de az alapproblémákat hosszú távon nem szünteti meg. Olykor nincs is jó üzenete egy büntetésnek, sokszor inkább látszatintézkedésnek tűnik. Inkább úgy fogalmaznék, hogy bár a DVTK anyagi helyzete stabil, meg kell vizsgálnunk, hogy a jövőben kire és mennyit költünk.

Szavai alapján arra következtetek, hogy több játékos is távozhat.
– Korai még erről beszélni, amint döntés születik, azt közölni fogjuk. Az biztos, hogy fontos döntések előtt állunk, amelyek kihatással lehetnek az egész bajnokságra, és ennek lehetnek anyagi vonzatai is. A klub hosszú távú jövőjét kell szem előtt tartanunk, hiszen egyes problémák már hosszabb ideje eszkalálódnak. Egyelőre keressük a megfelelő megoldást.

Mennyire van a vezetés időkényszerben? Hamarosan jön a következő bajnoki, kérdés, így kik lépnek majd pályára.
– A csapatösszeállítás Szivics Tomiszláv reszortja, ő dönt arról, hogy a Kecskemét elleni mérkőzésnek kikkel szeretne nekimenni. Én sportigazgatóként összetettebben próbálom nézni a klub jelenlegi helyzetét, és lehet, hogy a mostani problémáink megoldása nagyobb horderejű annál, minthogy csak arról szóljon, hogy hogyan állunk fel a következő meccsre.

A sportigazgató által elmondottakból honlapunk arra következtet, hogy vélhetően a keretben lehetnek komoly változások. A csakfoci.hu úgy tudja, hogy ez elsősorban három labdarúgót érinthet: Rudolf Gergely, Elek Ákos és L'Imam Seydi jövője is erősen kérdéses a klubnál. Fontos azonban kiemelni, hogy mindannyian élő szerződéssel rendelkeznek, azaz amennyiben tőlük meg kívánnak válni, az természetesen egyeztetéseket igényel a klubvezetés részéről. (Fotó: dvsc.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON