"Miért csinálnak bohócot a magyar edzőkből?"; jogos volt a Vidi emberelőnye - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, augusztus 18 - 23:37 Frissítve: 2013, augusztus 19 - 09:54

Az OTP Bank Liga vasárnapi mérkőzéseit követően egy váratlan problémát vetett fel Horváth Ferenc, aki nem értette, miért csinálnak a bírók bohócot az edzőkből Magyarországon azzal, hogy felvetetnek velük megkülönböztető felső részt. A Vidi-Paks után a vendégtréner is úgy vélte, jogos volt a Vidi 11-ese és a kiállítás, José Gomes viszont arról beszélt, hogy enélkül is nyertek volna. Edzőik.

NB I: Minden a hétvégi fordulóról itt - kattints!

HONVÉD – PUSKÁS AKADÉMIA 3-0 (Ignjatovic 32., Vernes 43., Zivanovic 53.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

Marco Rossi (Honvéd): – Egy nyeretlen hármas sorozat után érkeztünk erre a mérkőzésre, és egy csapat mindig ideges, hogyha nem nyer, és ameddig nem nyer, úgyhogy a Felcsút ellen mindenféleképpen nyernünk kellett. Most majdnem mindenben a Felcsút fölé tudtunk kerekedni. A hét folyamán nagyon sok szituációt gyakoroltunk, ebből kettő be is jött. A rögzített helyzetekben többnyire alulmaradt az ellenfél, ezekből szereztünk két gólt is, így megérdemelten megnyertük a mérkőzést. (MTVA)

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): – Megmondom őszintén, ma nagyon sok minden nem stimmelt. Egyrészt nem éreztem csapatnak a csapatom, az önbizalmunk elszállt úgy a 25. perctől, tehát megint egy bekapott gól után azt éreztem, hogy gyakorlatilag semmit nem csinálunk abból, amit kellene. A legnagyobb hibánk pedig a koncentráció hiánya volt, hiszen három rögzített helyzet után kaptuk a gólokat. Mind a három elkerülhető lett volna. A meccset úgy kezdtük, ahogy mi szerettük volna, nem is működött a kispesti ívelgetős játék, viszont a pontrúgásaik életveszélyesek voltak, szemben a mieinkkel, és ez ma döntőnek bizonyult. Sok mindenen kell változtatnunk, de hál Istennek, azért lassan érkezgetnek hozzánk a játékosok, fel is épülnek páran, így remélem a játékunk is változni fog, és ez meg fog mutatkozni az eredményességben is. (MTVA)


VIDEOTON – MVM PAKS 4-1 (Nikolics 3., 8. - a másodikat 11-esből, Juhász 65., Gyurcsó 85., ill. Könyves 90.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

José Gomes (Videoton): – Jól kezdtük a mérkőzést. Nagyon alaposan felkészültünk a Paksból, egész héten az ő játékukra készültünk, ahogy minden bizonnyal ők is kielemeztek bennünket. Az biztos, hogy egy tíz emberrel játszó csapat ellen néha könnyebb, néha viszont nehezebb játszani, mivel az emberhátrányban lévő csapat nagyobb hangsúlyt helyez a védekezésre. Szerintem, ha nincs a kiállítás, akkor is megnyertük volna ezt a találkozót. Nem terveztük azt, hogy négy fordulót követően hány pontunk lesz. Nagyon keményen dolgoznak a játékosok, az edzéseken hihetetlen munkát végeznek. Ennek a munkának a gyümölcse a 12 megszerzett pont. Nem az ölünkbe hullott mindez, hanem nagyon keményen megdolgoztunk érte! (vidi.hu)

Horváth Ferenc (Paks): – Hamar lerendeztük a meccset, sok izgulni valónk nem maradt a 6. perc után. Ahhoz, hogy emberhátrányban, egy ilyen jó csapat otthonában ennél eredményesebben játsszunk, még gyengék vagyunk. Aminek örülni lehet, hogy nem ütöttek ki bennünket, csupán pontozással nyert ellenünk a Vidi. 2-0-után, amit lehetett, azt megtettük. Volt tartásunk, és egy ilyen sokk után nagyon nehéz felállni a padlóról, nekünk azonban sikerült. A kiállítás teljesen jogos volt, ehhez kétség sem férhet. Nagyon jól esett, az, ahogy a fehérvári közönség fogadott. Mindig örömmel jövök Székesfehérvárra, most azonban szomorúan távozom a Sóstói Stadionból. És a végére egy költői kérdés. Miért csinálnak bohócot a magyar edzőkből? Miért kell sárga megkülönböztető mellényt felvennünk? Eddig egyetlen komoly bajnokságban szereplő csapat edzőjét sem láttam megkülönböztető mellényben az oldalvonal mellett állni. (vidi.hu)


HALADÁS – DVSC-TEVA 1-1 (Németh M. 94., ill. Szakály 55. – 11-esből)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

Artner Tamás (Haladás): – Abból a szempontból boldog vagyok, hogy csodálatos csapatunk van, 0-1 után kiállítással is fel tudtunk állni, és mentünk előre, a nagyszerű közönségünk segítségével, nélkülük nem sikerült volna így a játék, le a kalappal előttük. Ha nincs az a felelőtlenség, és nem kapunk egy ilyen 11-est, akkor közelebb álltunk volna a győzelemhez, de még így is, hogy végül az utolsó pillanatban egyenlítettünk. Az első félidőt egyértelműen uraltuk, szerettünk volna még egy stabil játékost behozni, hogy még többet legyen nálunk a labda. Elkövettünk egy buta hibát, de az utolsó harminc percért óriási dicséret illeti a csapatot. Halmosi Péterrel majd az öltözőben megbeszéljük a történteket, nagy hiba volt a kiállítása. Mutatja az erőnket, hogy így felálltak a fiúk ezután is, átálltunk három védőre, hoztunk támadót, mindent megtettünk, hogy az egy pontot itthon tartsuk. (SPORT TV)

Kondás Elemér (a DVSC-TEVA): – Nagyon jó mérkőzés volt, a Rohonci úton mindig nagyon nehéz játszani. Vezettünk, de sajnos a végén mi lettünk kevesebben, nem az ellenfél, egy lecsorgó labda utáni átlövésből kiegyenlítettek. Sajnáljuk, mert úgy érzem, megérdemeltük volna a győzelmet, azzal együtt, hogy a Haladásnak is voltak helyzetei, a kezünkben volt a mérkőzést. Lázár kiállítását nem éreztem annak, lehet, hogy még fault sem volt, semmi olyat nem követett el, amiért ki kellet volna állnia, Korhuté viszont jogos volt. Van ilyen, a futballban ez előfordul, három pontot szerettünk volna, egy lett belőle, ezt is meg kell becsülnünk, még jól fog jönni. (SPORT TV) (Fotó: vidi.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON