Pintér egy 11-est hiányolt, Moniz a sebességet - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, augusztus 25 - 23:16 Frissítve: 2013, augusztus 26 - 08:45

Pintér Attila szerint csapata eldönthette volna már az első 45 percben a Videoton elleni rangadót, de nem volt szerencséje és egy 100 százalékos büntetőt sem adott meg a javukra Kassai Viktor. Jose Gomes szerint az ETO az első 20 percben volt jobb és nem volt elégedett az eredménnyel a portugál. Kondás Elemér a nehéz levegőt és a Loki szép góljait is emlegette a Fradi 4-1-s legyőzését követően. Ricardo Moniz szerint a többször hibázó védelmében hosszú távon igenis benne van a potenciál, ugyanakkor a holland szakvezető a játék sebességét illetően még komoly gondokat látott. Horváth Ferenc szerint a Honvéd ellen a játékosoknak nem volt szabad egymáshoz érniük. Edzői értékelések.

FRISS TABELLA: Így áll az NB I - kattints!


DVSC – FERENCVÁROS 4-1 (Bódi 9., Volas 47., 61. - a másodikat 11-esből, Szakály 92.), ill. Böde (36.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

Kondás Elemér (DVSC): - Nagyon nehéz volt a levegő, mindkét csapat panaszkodott erre az első időszakban, de ennek ellenére jó első félidőt játszott a két együttes. Véleményem szerint az döntött, hogy nagyon nagy akarattal, a csapat egymást segítve játszott., és nem mellesleg szerencsére tudtunk ilyen szép gólokat lőni. Hiányoztak ugyan játékosok a csapatból, de meccs előtt is mondtam, hogy vannak olyanok a keretben, akik tudják őket megfelelően pótolni, ők ragyogóan meg is oldották a feladatukat. (MTVA)

Ricardo Moniz (FTC): - Megvoltak a helyzeteink. Az első félidőben ott volt Besic, Valpoort és Holman nagy helyzete, a másodikban is adódott utóbbi előtt, de ezek kimaradtak. A védelemben sajnos voltak komoly hibáink, erre alaposan ráfizettünk, ez megengedhetetlen. Két-három fiatal tehetség is van a védelemünkben, de ők ma először játszottak együtt. Pontosan láttuk, hogy voltak még hibák ezen a téren, de bennük van lehetőség hosszútávon. Nagyon várjuk Leoanrdo és Somalia visszatérését, mert ők sebességgel rendelkező játékosok, ma ugyanis nem volt dinamika a játékunkban. (MTVA)


MVM PAKS – BUDAPEST HONVÉD 1-1 (Simon A. 28., ill. Hidi 51.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Horváth Ferenc (Paks): - Még nem dőlt el, hová tartozunk a tabellán. Küzdelmes mérkőzés volt, a pálya talaja még meg is nehezítette. Sajnálom a végét, a futsal szabályai szerint játszottunk, nem lehetett egymáshoz érni. A két csapat odatette magát, látványra jó volt, ennyi. (Sport TV)

Marco Rossi (Honvéd): - A döntetlen megfelelő eredmény, a meccs képe is ezt mutatta. A félidőben azt kértem a játékosoktól, hogy sokkal feljeb húzódva támadják le az ellenfelet, sokkal fentebb helyezkedjenek el, próbáltam az önbizalmat beléjük sulykolni, hogy a megfelelő teljesítmény kijöjjön a második félidőben. (Sport TV)


GYŐRI ETO – VIDEOTON 1-1 (Pátkai 18., ill. Juhász 35.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Pintér Attila (Győri ETO): - Lehet, hogy szerinted csak az első 20 percben voltunk fölényben, de szerintem az első félidőben simán eldönthettük volna a meccset, 1-0-nál volt egy kapufánk és egy 100 százalékos 11-esünk, ami nem kaptunk meg, ami úgy gondolom, hogy döntő volt. Nagyon jó mérkőzést játszott a két csapat, jól szórakozhattak a nézők, a második félidőben nekünk és a Videotonnak is voltak lehetőségeink. Nem mondom, hogy igazságos eredmény született, ami az egyik oldalon sárga volt, az a másik oldalon nem, lehet, hogy azok a játékosaink, akik sárga lapot kaptak az első szituációért, még bátrabban játszottak volna. De nem szeretnék ezzel foglalkozni, el tudtuk volna dönteni a meccset. Meccsek óta nincs szerencsénk, a fordulópontokból nem jól jövünk ki, de gratulálok a csapatnak, és köszönöm a szurkolóknak a kitartást, megérdemelnék már ők és a csapat is, hogy nyerjünk. (Sport TV)

Jose Gomes (Videoton): - Mindkét csapat nyerni akart, ugye a Győrnek ez még nem sikerült, úgyhogy hazai pályán mindent beleadtak. Voltak helyzetek mindkét oldalon, nem vagyunk elégedettek az eredménnyel. Az biztos, hogy az ETO a 4 pontja ellenére ott lesz a végelszámolásnál a hajrában. Az első 20 percben voltak gondjaink hátul a szervezettséggel, a Győr pedig valójában Kamberrel együtt három középső védővel játszott. Utána ezen javítottunk és voltak lehetőségeink, de sajnos nem sikerült nyernünk, nem vagyunk így elégedettek. (Sport TV) (Fotó: eto.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON