Rossi: Ha nem fejlődünk, nincs jövőnk; "összedőlt a mutatvány" - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, szeptember 1 - 23:23 Frissítve: 2013, szeptember 2 - 09:22

A vasárnapi NB I-es találkozókat követően Marco Rossi úgy vélte, a Honvéd a legjobb meccsét játszotta a mostani idényben, ugyanakkor figyelmeztetett, hogy ha nem nyújtanak ennél is jobb teljesítményt, nincs jövőjük. Kondás Elemér elismerte, a pécsiek határozottabbak voltak a középpályán, a szakvezető sajnálta, hogy a kényszerű cserék miatt nem tudott belenyúlni a meccsbe. José Gomes szerint az MTK a 2-0-s győzelem ellenére nagyon megnehezítette a Videoton dolgát, így nem tudták könnyen megvalósítani az előre eltervezett taktikát.

TABELLA: Az NB I állása itt!


PMFC-MATIAS – DVSC-TEVA 2-1 (Koller 30., 67., ill. Volas 5.)

Gólok itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Lőrincz Emil (PMFC-Matias): – Megérdemelt a győzelmünk, az egész mérkőzés folyamán a mi akaratunk érvényesült - egy kis időszak kivételével, amikor kicsit bealudtunk. Nekünk voltak nagyobb helyzeteink, hamarabb is betalálhattunk volna. Örülünk, hogy hosszú idő után újra nyertünk a Debrecen ellen, annak pedig még jobban, hogy bebizonyítottuk azt, hogy amit elkezdtünk év elején, egy szervezett, szerethető csapatot alakítani, ebben lépkedünk előre. Remélem nem fog mindez megtörni. (MTVA)

Kondás Elemér (DVSC-TEVA):– Érdekes mérkőzés volt, mi vezettünk, az egyenlítés után újra nekünk volt helyzetünk. Ekkor eltaláltuk a kapust, az ellentámadásból pedig gólt kaptunk. Probléma volt, hogy a középpályán nem nagyon tudtuk összeszedni a labdákat. Kicsit bátortalanul játszottunk, határozottabban kellett volna ezt tennünk, ebben a hazai csapat nagyon jó volt, agresszívak voltak, nekünk is így kellett volna. Sajnos Kulcsár összeszedett egy sérülést, Bódi Ádám pedig a korábbiakat nyögi, ha jó a lába, akkor el tudja vállalni a meccset, de akár egy rossz mozdulat után probléma lehet. Ezután a cseréinkkel be voltunk határolva, így a meccsbe nem tudtunk belenyúlni. (MTVA)


KAPOSVÁR – HONVÉD 0-4 (Vécsei 4., Vernes 48. - 11-esből, Holender 61., Lovric 65.)

Gólok itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Prukner László (Kaposvár)::– Az első félidő első perceiben rögtön borult minden, amit elterveztünk, de rendeztük a sorokat, voltak lehetőségeink, gondolok itt például Oláh helyzetére. Alighogy kijöttünk a második félidőre, csináltunk egy buta tizenegyest… négy, vagy öt meccsen kaptunk ki csak pontrúgásból, ezt most is "hoztuk". Tudtuk azt, hogy a Honvéd erős, nem sikerült levédekezni őket. Innentől kezdve nagyon nehéz helyzet van, a két hét alatt, ami most a rendelkezésünkre áll a válogatott szünet miatt, sok mindent lehet tisztázni. Lépegetünk előre mentális szempontból, de például amikor a szünetben rendeztük a sorokat, és nyomás alatt volt a Honvéd, akkor kaptunk egy olyan tizenegyest, amellyel szakmailag nem lehet mit kezdeni, onnantól kezdve pedig összedőlt a mutatvány. (SPORT TV)

Marco Rossi (Honvéd): – A mi szempontunkból jót tett a meccsnek természetesen, hogy hamar megszereztük a vezetést, ebben a bajnokságban ez volt a legjobb mérkőzésünk. Ha így fejlődünk a továbbiakban is ebben az évben, akkor van jövőnk, ha nem így történik, akkor nincs sok keresnivalónk. Az volt a siker titka, hogy mindegyik játékosunk jól játszott, mindenki kihozta magából azt, ami benne van. Ez igaz a jövőre nézve is, ha mindenki hozza magát, akkor tudunk csak jó eredményeket elérni. (SPORT TV)


VIDEOTON – MTK 2-0 (Kálnoki Kis 41. - öngól, Nikolics 43.)

Gólok itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

José Gomes (Videoton) : – Örülök a három pontnak, amit egy nagyon jó és erős csapat ellen sikerült elérnünk. Az MTK sokkal jobb annál, mint amit a mostani négy pontja mutat, a középpályán roppant kombinatív játékra képesek. Szerettük volna a szélekre jobban kihelyezni a játékot, de az MTK ezt nem hagyta, nagyon jól lezárták a területeket. Most már a Ligakupa-mérkőzésünkre koncentrálunk. (SPORT TV)

Garami József (MTK): – Az első félidő elején nagyszerűen játszott a Videoton, birtokolta a labdát és veszélyeztetett, de voltak nekünk is akcióink, és helyzetünk is. Aztán a félidő végén egy öngól, majd pár perccel később egy buta hiba után kaptunk két gólt. A második félidőben akadt helyzet mindkét oldalon. Összességében úgy gondolom, hogy egy nagyszerű Videoton ellen, bizonyos mértékig helytálltunk, de a kapu előtt határozottabbnak kell lenünk, mert így nehéz eredményt elérni. Nagy probléma, hogy nem lövünk gólt, és a gyermeteg hibák is, főleg, ha azt egy rutinos játékos követi el, mint a második találatnál. Ha legközelebb gólt szerzünk, azt megünnepeljük, mert négy meccs gól nélkül, nem éppen egy jellemző teljesítmény a részünkről. (SPORT TV)(Fotó: honvedfc.hu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON