DVTK: "Rudolf ügye máshogy is rendeződhetett volna" - akit akartak, azt megszerezték

Feltöltve: 2013, szeptember 3 - 22:53 Frissítve: 2013, szeptember 4 - 08:53

Rudolf Gergely ügye másképp is rendeződhetett volna a diósgyőri sportigazgató szerint, aki elmondta, a DVTK-tól még várható egy reakció a támadó Győrbe szerződése kapcsán. Akit szerettek volna, azt meg tudták szerezni a diósgyőriek, akik nem hibáztak Futács ügyében, így várják a kedvező elbírálást a FIFA-tól.

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HAJRÁ: Az utolsó utáni órák hírei itt!

Korábban beszámoltunk arról, egyedi elbírálást kér a FIFA-tól a Diósgyőr, Futács Márkó ügyében. A klubnál bizakodnak a kedvező döntésben, az átigazolási időszakra pedig elégedetten tekintenek, ami az érkezőket illet.

– Összességében, akit szerettünk volna, azt megszereztük. Volt persze olyan, akit anyagi okok miatt nem sikerült, de irreális költségekkel nem szerettük volna terhelni a klubot. Futács Márkó ügyében azt mondhatom, mindenben megegyeztünk az angolokkal és a játékossal is, aláírtuk a papírokat, de a technika ördöge közbeszólt, a FIFA rendszere leállt nem sokkal éjfél előtt. Most vis maior eset van, de bízunk az MLSZ pozitív elbírálásában, a szövetség partner ebben, hiszen nem mi hibáztunk. Ha ez megtörténik, a csatárt is DVTK-játékosnak tekinthetjük – nyilatkozta Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója, aki a Győrbe szerződő Rudolf Gergelyről is szót ejtett.

– Egyrészről örülök, volt játékosként, hogy megoldódott az ügy, másrészt viszont, ha sportigazgatóként nézem, máshogy áll a történet. A klub fog reagálni valamilyen formában az ügyre, mert lett volna más lehetőség is. Közösen felbontottuk a szerződést, így megoldódott a helyzet, hiszen ha itt maradt volna, nem kerülhetett volna vissza a csapatba. Ez jó nekünk és a játékosnak is, hiszen azt mondta nekem, nem érzi jól magát, távozna, én pedig vallom, hogy nem akarok olyan labdarúgót látni a keretben, aki nem szeretné a klub mezét felvenni és a csapatért játszani. Így nem maradt más, mint hogy sok sikert kívánjak neki – beszélt a diósgyőri vezető a minap.hu-nak annak a Rudolfnak az ügyéről, akinek távozása nagy vihart kavart a szurkolók köreiben.

Az együttes közben Szivics Tomiszláv vezetésével a szerdai Ligakupa mérkőzésre készül.

– A Ligakupa egy nagyon hasznos sorozat, ahol olyan dolgokat is ki lehet próbálni, amire a bajnokságban nincs lehetőség. Vannak új játékosaink, sérülés után visszatérő játékosaink és olyanok is, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak. Akárki is viseli a DVTK mezét, mindig elvárom, hogy tudása legjavát nyújtsa, szeretnénk a maximumot kihozni ebből a versenysorozatból is. Elsősorban nem az eredmény a fontos, hanem szeretném a játékosokat "felépíteni", de azt senki ne gondolja, hogy nem fogunk küzdeni a minél jobb szereplésért – mondta el a DVTK vezetőedzője, aki a dvtk.eu-nak elmondta, hogy Gelei Vince, Debreceni András, Thiago Bonfim és Augusto Batioja először léphet pályára tétmérkőzésen a DVTK mezében, Mohamadou Abdouramannak és Gosztonyi Andrásnak szüksége van a minél több mérkőzésre, hogy utolérjék magukat súlyos sérülésük után, de várhatóan Szabó Balázs és Gohér Gergő is játéklehetőséget kap. (Fotó: dvtk.eu)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON