Ezért nem igazolt Rudolf Portugáliába - új premizálási rendszer Diósgyőrben

Feltöltve: 2013, szeptember 9 - 15:29 Frissítve: 2013, szeptember 9 - 20:01

Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója megerősítette a csakfoci.hu korábbi információját, amely szerint Rudolf Gergely Portugáliába igazolhatott volna, hiszen a klubok között megvolt az egyezség. Futács Márkó érkezésével a keret teljes, a bajnokságban minimális elvárás az 1-10. hely, de pluszpénzhez csak akkor jutnak a futballisták, ha az első hatba fut be a csapat.

Minden a magyar-észt meccsről itt!

Kovács Zoltán, a Diósgyőr sportigazgatója egy dvtk.eu-nak adott interjúban elmondta, Futács Márkó érkezésével teljesnek tekinthető a miskolciak kerete. A vezető hozzátette, tudatos volt, hogy fejleszthető, tanítható fiatal játékosokat is szerződtettek, azt pedig nagy eredménynek értékeli, hogy sikerült megtartani a felnőtt válogatott Kádár Tamást vagy az U21-eseknél számításba vett Bacsa Patrikot.

– Annak ellenére, hogy amikor "megérkeztem" Diósgyőrbe, már zajlott a keret kialakítása, nagyon hamar közös nevezőre jutottam Szivics Tomiszlávval. Megkaptam tőle minden háttérinformációt a játékosokról, amire sportigazgatóként szükségem van. Soknak tűnik a érkező és távozó játékosok száma, de szükséges volt ezt meglépni, hogy ütőképesebb csapatot tudjunk kialakítani – tette hozzá.

– A távozók között szinte nincs is két olyan játékos, aki hasonló ok miatt hagyta volna el Diósgyőrt – tért át a másik oldalra Kovács. – Volt aki visszavonult, másoktól fegyelmi vagy teljesítménybeli okok miatt váltunk meg, volt akire az edző nem tartott igényt. Aki nem kíván nálunk focizni, mert nem érzi jól magát, azt kár lett volna erőnek erejével itt tartani, és olyan is volt, aki a szóbeli megállapodás után nem írta alá a szerződését – mondta, majd megerősítette a csakfoci.hu korábban megírt információját, amely szerint Portugáliába hívták a végül Győrbe került Rudolf Gergelyt.

– Miután Rudolf Gergely szabadlistára került, sikerült számára egy portugál klubot találni. A DVTK mindenben megállapodott velük, miszerint kölcsönadtuk volna a támadót és amennyiben elégedettek lettek volna vele, komoly transzferdíj folyt volna be a DVTK kasszájába. Azonban Rudolf Gergely már nem tudott dűlőre jutni a portugálokkal, ezért az üzlet meghiúsult. Van ilyen, sok sikert kívánunk további pályafutásához!

A sportigazgató a célokra, az átalakított premizálási rendszerre is kitért.

– Most két győztes bajnoki mérkőzés után állunk, de tisztában vagyunk vele, hogy a kialakuló félben lévő csapatnak lesz hullámvölgye. Ettől függetlenül a klubon belül és a csapat körül nyugalom van, mindenki a feladatára tud koncentrálni. Három sorozatban vagyunk érdekeltek. A Ligakupában elsősorban a fiataloknak és azoknak szeretnénk több játéklehetőséget nyújtani, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. A Magyar Kupa egy rendkívül fontos sorozat, hiszen itt lehet a legkevesebb mérkőzést megnyerve eredményt elérni. Az OTP Bank Ligában minimális elvárás az 1-10. hely, de ennél sokkal előrébb vágyunk. Ennek megfelelően alakítottuk ki a premizálási rendszert is, csak akkor jutnak pluszpénzhez a játékosok, ha az első hatban végzünk – fogalmazott. (Fotó: dvtk.eu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON