Egervári Szalait kihagyta, Guzmicsot nem - több változás a kezdőben

Feltöltve: 2013, szeptember 10 - 19:23 Frissítve: 2013, szeptember 10 - 20:26

Egervári Sándor szövetségi kapitány nyilvánosságra hozta a magyar válogatott kezdőcsapatát az Észtország elleni világbajnoki selejtezőre. A bukaresti találkozóhoz képest négy helyen változott az együttes összetétele. Kimaradt Szalai Ádám és Lipták Zoltán is, bekerült viszont a tizenegybe Laczkó Zsolt, Hajnal Tamás, Elek Ákos és Németh Krisztián. Így állunk fel az esti összecsapáson.

ÉLŐ: Kövesd a meccset itt!

Egervári Sándor a csapat csaknem felét lecserélte a Bukarestben látott kezdőcsapathoz képest az MLSZ Twitter-oldalán olvasható információk szerint. Korcsmár Zsolt és Varga József mellett Lipták Zoltán és Szalai Ádám lett a romániai kudarc áldozata, mindketten a kispadon kezdik az észtek elleni csatát.

A kapuban Bogdán Ádám helyét nem kérdőjelezte meg senki, a védelemben Vanczák Vilmos és a nagyot hibázó Guzmics Richárd is megtartotta a helyét, Kádár Tamás eggyel beljebb lépett, pozícióját a bal oldalon Laczkó Zsolt foglalta fel.

A középpályán egy fokkal támadóbb a csapat, mint Bukarestben volt. A tengelybe Elek Ákos mellé bekerült a pénteken csereként bevetett Hajnal Tamás, a két szélen a kapitány továbbra is Koman Vladimirre és Dzsudzsák Balázsra számít.

A támadó szekcióban árnyékékként láthatjuk majd Németh Krisztiánt, előretolva pedig Böde Dániel kap majd szerepet.

A magyar válogatott kezdőcsapata:
Bogdán – Vanczák, Guzmics, Kádár, Laczkó – Koman, Hajnal, Elek, Dzsudzsák – Németh K. – Böde

ÉLŐ: Kövesd a meccset itt!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON