Szabics: "Nyáron amúgy is abbahagytam volna"

Feltöltve: 2013, szeptember 30 - 10:23 Frissítve: 2013, szeptember 30 - 21:45

Szabics Imre szerint az érintettek számára a legjobb megoldás született azzal, hogy úgy döntött, befejezi pályafutását, mivel a nyáron amúgy is eljött volna ennek az ideje. Az osztrák válogatott legendája ellenben jóval szkeptikusabb az ügyben.

Utazz Barcelona-meccsre! I Utazz Real Madrid-meccsre!

Néhány nappal ezelőtt bejelentette visszavonulását Szabics Imre. A Sturm Graz és a magyar válogatott játékosa azok után döntött a cipő szögre akasztása mellett, hogy a klubnál úgy döntöttek, a jövőben biztosan nem kap játéklehetőséget. A labdarúgó a jövőben megfigyelőként tevékenykedik az osztrákoknál, ami szerinte kézenfekvő, jó megoldás.

– Szép és hosszú időszakot töltöttem el a pályán. Grazban új filozófia alapján dolgoznak, inkább a fiatalokra támaszkodnak. Azt mondták, kevesebbet fogok játszani, aztán ezt a megoldást találták nekem. Természetesen én magam döntök a pályafutásomról, jövő nyáron amúgy is abba akartam hagyni. Az érintettek számára a legjobb megoldás született – fogalmazott a támadó.

Ausztriában azért olyan vélemények is akadnak, amelyek nem értenek egyet a magyarral. A korábbi sokszoros válogatott, jelenleg már tévés szakértőként tevékenykedő Heribert Weber így értékelte a történteket:

– Soha életemben nem láttam még ilyen rejtélyes történetet a futballban. Érthetetlen számomra, hogy az életkor alapján határozzák meg egy ember képességeit – mondta.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON