Családi gyász ellenére maradt a csapat mellett az Újpest edzője

Feltöltve: 2013, szeptember 30 - 16:22 Frissítve: 2013, szeptember 30 - 16:57

Marc Leliévre, az Újpest edzője családi gyász ellenére volt a lila-fehér csapat mellett a közelmúltban. Erről a Megyeri útiak közleményben emlékeztek meg a Facebookon, amelyben arra kértek mindenkit, biztosítsák a trénert és családját támogatásukról.

További hírek az Újpestről itt!

Az Újpest FC hivatalos Facebook-oldalán az alábbi közlemény olvasható:

"Az elmúlt hetekben edzőnk, Marc Leliévre igen nehéz időszakot élt meg, közeli családtagjait veszítette el. Szeretnénk kitüntető támogatásunkról biztosítani és megköszönni odaadó munkáját, amellyel mind a csapatot, mind a klubot segíti.

Egy ilyen helyzetben, mikor sokan közülünk inkább közeli hozzátartozóinkkal lennénk, Marc szerető családjának támogatását élvezve úgy döntött, hogy továbbra is kitart csapatunk mellett.

Köszönetet szeretnénk mondani Marc családjának Belgiumban, akik fáradságot nem kímélve igyekeztek közeli rokonuk temetésének időpontját úgy kiválasztani, hogy az az Újpest FC sorsolásához megfelelően igazodjon.

Mind magánszemélyként, mind a klub szemszögéből nézve ez a döntés olyan lelki erőről és akaratról ad tanúbizonyságot, amely előtt tisztelettel fejet kell hajtanunk.

Ezúton szeretnénk felkérni mindenkit, hogy csatlakozva klubunkhoz biztosítsák edzőnket, Marc Leliévret, feleségét Anitát, gyermekieket és az egész családot odaadó támogatásunkról és elkötelezettségünkről." (Fotó: ujpestfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON