Ismert futballbefektetővel tárgyalt az MTK

Feltöltve: 2013, október 8 - 16:41 Frissítve: 2013, október 9 - 08:26

A csakfoci.hu információi szerint magyar befektetővel tárgyalt az utóbbi időszakban az MTK: felmerült annak a lehetősége, hogy Jámbor János szerepet vállaljon a kék-fehéreknél. Mint ismert, az MTK már nyáron is befektetőt keresett, míg a korábban a Vasasnál és Egerben is megfordult üzletember nem titkolta, elképzelhető, hogy szerepet vállalna még a magyar futballban. Hiába volt azonban mindkét fél részéről szándék a közös munkára, nem született megállapodás. Jámbor bizalmasa, Vancsa Miklós szerint az üzletember "egészséges irigykedéssel" tekint olyan klubokra, amelyek az Egerrel ellentétben segítséget kaptak, ez pedig nem feltétlenül erősíti a visszatérési szándékát a hazai labdarúgásba.

Utazz Barcelona-meccsre! I Utazz Real Madrid-meccsre!

Honlapunk értesülései szerint az utóbbi időben egyeztetések zajlottak az MTK és Jámbor János között. Úgy tudjuk, több hetes tárgyalás után minimális az esély az üzletkötésre, hiszen nem született megállapodás a klub és a az üzletember között. A csakfoci.hu megkereste ez ügyben Vancsa Miklóst, aki hosszú ideje alkot párost a futballban a Jámborral, aki megerősítette a tárgyalások tényét.

- Valóban kezdődtek egyeztetések a felek között, úgy is mondhatom, hogy ez már egy régebb óta húzódó történet, ami igazából néha megáll, néha felmelegszik. Tudomásom szerint viszont jelenleg nincs megállapodás közeli állapotban az ügy, bár igazán naprakész tájékoztatást Jámbor János tudna adni – mondta a csakfoci.hu kérdésére Vancsa, aki hozzátette, több klubnál is felmerült az üzletember neve az utóbbi időben. Köztük volt a Vasas is, ahová Jámbor szívesen visszatért volna, de Angyalföldön nem kértek belőle.

Hogy mi a pontos oka annak, hogy az MTK-val sem született megállapodás, az nem ismert, egyes hírek szerint kockázatos lenne az a nagymértékű átalakítás, amit Jámbor János tervezett volna, de Vancsa Miklós szavai szerint az üzletembert aggasztja néhány dolog a magyar futballban.

- Mondhatom az ő nevében is, hogy az nem igazán tetszik, hogy jelen helyzetben sok olyan klubbal kellene versenyezni a magyar fociban, akik jelentős előnyöket élveznek, ez pedig visszafoghatja a korábban még meglévő befektetési szándékot. Akadnak klubok, akit mi egészséges irigykedéssel nézhetünk, mi például Egerben nem kaptuk meg azt a segítséget, mint amiben mondjuk a Mezőkövesd részesült – mondta Vancsa. (Fotó: egrifc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON