Bozsik Péter a Tatabánya új vezetőedzője

Feltöltve: 2013, október 9 - 12:49 Frissítve: 2013, október 10 - 21:49

Bozsik Pétert nevezték ki a Ness Hungary NB II-ben sereghajtó Tatabánya vezetőedzőjévé. Az eddigi szakvezető, P. Nagy László a továbbiakban segítőként tevékenykedik tovább. Rabóczi Balázs a kapusok munkájáért felel majd.

Utazz Barcelona-meccsre! I Utazz Real Madrid-meccsre!

Az fctatabanya.hu oldalon az alábbi közlemény jelent meg a személyi változásokról:

"2013. október 9-ével változások történtek a Tatabánya FC szakmai irányításában.

A klub vezetése a mai nappal Bozsik Pétert nevezi ki az NB II-es labdarúgó csapat vezetőedzői pozíciójába. A Zalaegerszeggel korábban bajnoki címet szerző és a válogatottat is irányító szakember szerződése a szezon végéig szól. P. Nagy László munkájára természetesen továbbra is igényt tart az egyesület, a jövőben pályaedzőként dolgozik tovább a felnőtt csapat mellett.

Fontos változás még, hogy klubbunk a kapusedzői feladatokkal Rabóczki Balázst bízta meg. A korábbi válogatott játékos kinevezése 2014. június 30-ig szól.

Bízunk benne hogy ezek az átszervezések átsegítik a csapatot a holtponton, és a Cegléd ellen megkezdi a társaság a pontok gyűjtését, és elindul felfelé a táblázaton." (Fotó: heol.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON