Furcsa büntetés Újpesten: Szélesiéket napközibe íratták

Feltöltve: 2013, október 9 - 12:57 Frissítve: 2013, október 10 - 15:09

Szélesi Zoltán és Grégory Christ továbbra is az Újpest játékosa, pályára viszont a vezetés döntése értelmében biztosan nem léphetnek. Sőt információink szerint a klub szigorú napirendet írt elő a két játékosnak: heti hat alkalommal napi nyolc órát kell a Megyeri úton tölteniük, a műszak fél 9-kor kezdődik. Mint ismert, a szezon előtt a két játékos kikerült a lilák keretéből, így azóta nem játszottak Kozma István csapatában.

Utazz Barcelona-meccsre! I Utazz Real Madrid-meccsre!

Szélesi Zoltán és a francia Grégory Christ nyáron került ki az újpesti keretből, mivel a szakmai stáb elégedetlen volt a teljesítményükkel. Úgy tudjuk a döntésben az is közrejátszott, hogy a bérük nem volt egyensúlyban a mutatott produkciójukkal.

A két játékos azonban azóta is gyakori vendég az újpesti stadionban, a vezetőség döntése értelmében ugyanis hétfő kivételével naponta fél kilenctől fél ötig a Megyeri úton kell lenniük. Szélesiék külön edzenek, majd utána szabadfoglalkozáson vesznek részt. A másfél-két órán át tartó külön edzések mellett olvashatnak, zenét hallgathatnak, rejtvényt fejthetnek, vagy igazából bármi mással is elfoglalhatják magukat, de nem hagyhatják el a helyszínt.

Honlapunk információi szerint partvonal mellé tett labdarúgók nem voltak hajlandóak belemenni a szerződésbontásba, így most kénytelenek "megdolgozni" a pénzükért. Arra szinte semmi esély nincs, hogy a középpályás és a védő visszakerüljön a keretbe.

Mint említettük, a hétfő a két labdarúgó egyetlen szabadnapja, azaz hétvégén mindkét nap meg kell jelenniük a Szusza-stadionban. Kérdés, meddig bírják ezt Szélesiék. (Fotó: ujpestfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON