Rossi: Nem várhatunk szemet gyönyörködtető játékot

Feltöltve: 2013, november 10 - 12:00 Frissítve: 2013, november 10 - 13:27

Marco Rossi, a Honvéd szakvezetője az MTK elleni mérkőzést követően nem nyilatkozott a tévében, a sajtótájékoztatón azonban értékelte a találkozót.

TABELLA: Az NB I állása itt!

Marco Rossi szerint a taktikai jellegű küzdelem kihatással volt a játék szépségére, az MTK-Honvéd (1-1) mérkőzésen.

- Nehéz mérkőzésre számítottunk a meccs előtt, és ez be is igazolódott. Úgy ítélem meg, hogy mindkét csapat mindent megtett a három pont megszerzéséért. Az ellenfél tizenhatosánál nem voltunk elég hatékonyak. Sikerült néhány helyzetet kialakítani, ezeket azonban nem tudtuk értékesíteni. Az MTK-nak is megvoltak a lehetőségei, így összességében reálisnak látom a pontosztozkodást. Annyit tennék még hozzá, hogy tavaly ilyenkor az ilyen meccseket általában elvesztettük, ha így nézzük, akkor örvendetes változás történt. Az elején inkább taktikai jellegű küzdelmet láthatott a közönség, ami nyilván kihatással van a játék szépségére. Kollégámmal egyetértek, hasonló okokat tudnék én is felsorolni. Amikor két hasonló kaliberű csapat játszik egymással, azonos labdabirtoklással, ilyen nehéz szituációkban nehezebben várhatjuk el azt, hogy szemet gyönyörködtető játék domináljon meccsen – idézi Rossit a honvedfc.hu. (Fotó: honvedfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON