Szabics a Fradi és a Vidi edzőjét is kritizálta

Feltöltve: 2013, november 25 - 13:29 Frissítve: 2013, november 27 - 09:54

Egy profi edzőnek a munkáját az minősíti, hogy mennyire eredményes, és Ricardo Moniz jelen pillanatban nem az - mondta Szabics Imre, a zöld-fehérek egykori játékosa a Sport TV Harmadik Félidő c. műsorában. A Grazban dolgozó korábbi válogatott csatár a Vidiben szereplő Kovács Istvánnal kapcsolatban azt mondta, megkérdezné a fehárváriaknál az elmúlt években dolgozott külföldi edzőket, miért nem fejlődött Kovács István a gólszerzésben.

Itt az új Fradi-oldal - kattints!

A Sport TV Harmadik Félidő c. műsorának egyik vendége vasárnap Szabics Imre volt, aki több aktuális témáról is elmondta a véleményét. Az egykori válogatott csatárt volt klubjáról, a Ferencvárosról is faggatták. A zöld-fehérek mostanában erősen botladoznak a bajnokságban, a derbi óta lejátszott hét fordulóban mindössze hat pontot szereztek és csak az ötödik helyen állnak.

Az FTC kapcsán állandóan beszédtéma, hogy Ricardo Moniz rendszeresen forgatja a csapatot. Ennek kapcsán Szabics így beszélt a holland szakember munkájáról.

– Nem látok bele abba, hogy mennyire van rákényszerülve a változtatásokra, de ha azt mondják, hogy nagyon sokat változtatott az összeállításon a szezonban, az akkor ez biztos, hogy az ő munkáját jellemzi. Salzburgban nem emlékszem, hogy mennyit változtatott a csapaton. Csak egy dolog számít, hogy mennyire sikeres a Fradinál. A szezon előtt kijelentették, hogy bajnokok akarnak lenni, és úgy néz ki, hogy nem eredményes a Ferencváros. Egy profi edzőnek a munkáját az minősíti, hogy mennyire eredményes, ő most jelen pillanatban nem eredményes – fogalmazott.

A műsorban téma volt az is, hogy a Vidi diósgyőri meccsén jó teljesítményt nyújtó, betaláló Kovács Istvántól képességei alapján több gólt várnának (még akkor is, ha több hetet hagyott ki sérülés miatt), hiszen idén ez volt az első találata, és az előző idényben is csak négyszer volt eredményes (9 gólpassz mellett).

– Három éve csak külföldi edzője van. Megkérdezném ezeket az edzőket, hogy miért nem fejlődött Kokó a gólszerzésben az elmúlt három évben, mert ez nyilván fejleszthető, bár én csak decemberben kapom majd meg az edzői papírt… Kokó olyan képességekkel rendelkezik, amivel nem csak itthon rendelkeznek kevesen, de külföldön is, viszont ha nem lesz hatékony, akkor nem fog kiteljesedni ez a tehetsége – hangzottak a támadó középpályás kapcsán Szabics szavai.

A csatorna állandó szakértője, Várhidi Péter a fehérvári játékos kapcsán a következőket fűzte hozzá:

– Nagyon fiatal még, van ideje arra, hogy ebben még fejlődjön, de való igaz, hogy a játékában nem érezni a gólt. Nagyon sokat játszik inkább keresztben a pályán, és nem igazán tör be, amit most megcsinált a Diósgyőr ellen, ilyenből nagyon keveset láttunk még tőle. Ezt a megalkuvás nélküli előrejátékot még tőle nagyon keveset láttam – mondta.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON