"Ha fél perc van hátra, ráugrok a hátára, belegyalulom a földbe, legfeljebb kiállítanak" - edzőik

Feltöltve: 2013, november 29 - 22:22 Frissítve: 2013, november 30 - 10:27

Bekő Balázs, a Kecskemét edzője játékosa, Mogyorósi József utolsó percben látott magatartása miatt füstölgött. Honvéd elleni meccs 95. percében a védő nem szabálytalankodott a kitörő Holenderrel szemben, ebből egyenlített a kispesti csapat, Bekő elmondta, szabálytalankodnia kellett volna a futballistának. Marco Rossi sok problémáról panaszkodott, az olasz szakember úgy érzi, elől gondok vannak csapatával.

TABELLA: Az NB I állása itt!


HONVÉD – KTE-PHOENIX MECANO 1-1 (Holender 95., ill. Gréczi 78.)

Gólok itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Bekő Balázs (Kecskemét): – Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Ha valaki a meccs előtt azt mondja, hogy egy ponttal távozunk, azt mondtam volna, hogy megyünk haza. Mivel azonban a mérkőzésen végig az történt, amit mi akartunk, és a Honvédnak szinte helyzete nem volt a mérkőzésen, míg nekünk, ha tizenöt kontránk nem volt, akkor egy sem - amelyet gólig lehetett volna vinni - így nem tudok elégedett lenni. Mindettől függetlenül nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy így futballozott ma, ilyen fegyelmezetten. Nem akarom túlragozni a kapott gólunkat, de ha már hibát követünk elé s van vissza fél perc, akkor ráugrok a hátára, belegyalulom a földbe, ha kiállítanak, akkor kiállítanak, ha nem, akkor nem, de van 25 méterről egy szabadrúgás, és vége a meccsnek. Ez az én véleményem, de lehet, hogy a játékosom másképp gondolta, ez van. Nem véletlenül mondtam azt a mérkőzés előtt, hogy abból főzünk, amink van. De én ezekre a srácokra vagyok büszke, ők az én játékosaim, a hibáikkal együtt. (Sport TV)

Marco Rossi (Honvéd): – Az ellenfél teljesen visszaállt, nehéz ilyen csapat ellen játszani. Voltak helyzeteink, de azokat kihagytuk. Úgy néz ki, a támadó részlegünkben kvalitásbeli hiányosságaink vannak, sajnos elfogytunk a végére. Elég sok problémánk van, erről keveset beszélünk, lehet, hogy többet kellene... Az utolsó pillanatban vissza tudtuk hozni az egy pontot. (Sport TV) (Fotó: kecskemetite.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON