Vasas: Minden külföldi játékost elküldenek

Feltöltve: 2013, december 2 - 18:45 Frissítve: 2013, december 4 - 10:17

Mint köztudott, Michael Budzinski, a Vasas FC többségi tulajdonosa vasárnap úgy döntött, nem kívánja tovább működtetni a felnőtt labdarúgó klubot, s felajánlotta tulajdonrészét a Vasas SC-nek. Markovits László, a klub elnöke elmondta: a Vasas-családhoz legközelebb állókat - Vasas Kubala Akadémia tulajdonosait, illetve Jámbor Jánost - tájékoztatta a kialakult helyzetről, és egyeztetéseket kezdeményezett velük.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Így igazolna az Újpest a télen - kattints!

Ma délután Markovits László, a Vasas SC elnöke, Christain Kraut, a Vasas FC cégvezetője tájékoztatták a labdarúgó csapat játékosait, tisztségviselőit az elmúlt napok történéseiről - írja a vasasfutballclub.hu. Mint köztudott, Michael Budzinski úr, a Vasas FC többségi tulajdonosa vasárnap úgy döntött, nem kívánja tovább működtetni a felnőtt labdarúgó klubot, s felajánlotta tulajdonrészét a Vasas SC-nek. A vételi jog december 20-ig érvényes.

Markovits László elmondta, hogy a Vasas-családhoz legközelebb állókat - Vasas Kubala Akadémia tulajdonosait, illetve Jámbor János urat - tájékoztatta a kialakult helyzetről, és egyeztetéseket kezdeményezett velük. A Vasas SC elnöksége december 12-én ülésezik, addig is zajlanak a tárgyalások a folytatásról. A csapat levezető edzései Tóth András irányításával, jövő hét keddig tartanak.

A klub valamennyi külföldi játékosával Christian Kraut cégvezető a napokban szerződést bont(ott).

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON