Rossi: "Talán jobb lenne keresni valaki mást" - mire célzott a Honvéd edzője?

Feltöltve: 2013, december 9 - 22:24 Frissítve: 2013, december 10 - 09:32

Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője egy érdekes félmondatot is elejtett a szezonzáró, pápai mérkőzés után szemmel láthatóan feldúltan adott nyilatkozatában. Az olasz megemlítette, sajnos ő nem tudja kihozni azt a minőséget a játékosaiból, ami nincsen bennük, így pedig talán az lenne a legjobb, ha valaki mást keresnek. A szakember ezt annak kapcsán mondta, hogy a Honvéd nem tervez komoly változásokat a keretben a télen. Kérdés, érintheti-e ez az ő jövőjét?

Több helyzetet is kialakított a Honvéd a Lombard Pápa otthonában, de egyet sem tudott értékesíteni, egy korai góllal pedig a hazaiak megszerezték a győzelmet. A lefújás után Marco Rossi szemmel láthatóan feldúltan értékelt, többek között azt mondta, Aleksandar Ignjatovic és Ivan Lovric olyan visszafogott teljesítményt nyújtott, hogy mellettük Georges Griffiths "Ronaldónak tűnt".

A meccsek után gyakorta temperamentumosan megnyilvánuló olasz egy érdekes - ám egyáltalán nem jelentéktelen - félmondatot is elejtett televíziós nyilatkozata végén, ami kimaradt a magyar fordításból.

– Minden mérkőzésen egyéni hibákat követünk el. Egyénieket, nem taktikaiakat. Én nem tudom sajnos azoknak a játékosoknak azt a minőséget megadni, ami nincsen bennük, úgyhogy talán jobb lenne keresni valaki mást – mondta.

Már nem ez az első eset, hogy Rossi kemény dolgokat emleget felhevülten a mérkőzés hevében. A vezetőedző korábban egy honlapunknak adott interjúban azt mondta, már lenyugodva is minden szavát vállalja, George F. Hemingway tulajdonos viszont erről a témáról úgy foglalt állást, a tréner tipikus olasz, aki kimond valamit, aztán lehiggad és öt perccel később másként látja a dolgokat.

Rossi egyébként arra a felvetésre mondta a fentieket, hogy a Honvéd a téli átigazolási időszakban nem tervez komoly erősítéseket. Kérdés, hogy az elmondottak érinthetik-e bármilyen formában az olasz edző jövőjét? (Fotó: honvedfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON