Király, Hajnal és Szabics is edzői vizsgát tett

Feltöltve: 2013, december 11 - 14:15 Frissítve: 2013, december 15 - 15:49

11 volt és jelenlegi válogatott labdarúgó tett edzői vizsgát a telki edzőközpontban. Tököli Attila, Király Gábor, Hajnal Tamás, Szabics Imre és a többiek egy speciális program keretében kaptak lehetőséget arra, hogy egyszerre szerezzék meg az UEFA "A" és "B" licences képesítést.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Orosz csapat tett ajánlatot Németh Krisztiánért - kattints!

Az mlsz.hu az alábbiakat írja a vizsgáról:

"Az MLSZ Edzőképző Központja tavaly csatlakozott az UEFA egyik speciális edzőképző programjához, melynek keretében még aktív, vagy a közelmúltban visszavonult válogatott játékosok kaptak lehetőséget arra, hogy egy több mint egy évig tartó speciális tanfolyamon, egyszerre szerezzék meg az UEFA "B" és az UEFA "A" licences képesítést.

A múlt év őszén elindult és kedden véget ért tanfolyam a hét elején kétnapos vizsgával zárult, melyen a tizenegy résztvevő számot adott elméleti és gyakorlati felkészültségéből. A tanfolyamra történő felvétel egyik feltétele volt, hogy a jelentkezők legalább hússzoros válogatottak legyenek, a közelmúltban visszavonult focisták mellett több olyan labdarúgó is kihasználta a lehetőséget, aki még nem fejezte be focista pályafutását, de a későbbiekben szeretné hasznosítani a megszerzett tudást.

A kétnapos vizsgán elméleti tesztet töltöttek ki a hallgatók, majd gyakorlati vizsgafeladatként edzésbemutatót tartottak meghívott akadémiai csapatoknak. A vizsga része volt az is, hogy résztvevőnek az elmúlt hónapok során meg kellett látogatniuk egy-egy labdarúgó-akadémiát, majd dolgozat formájában számoltak be az adott utánpótlásműhely képzési modelljéről. Ezen kívül egy másik záró dolgozatot is be kellett adniuk, melyben saját pályafutásuk tapasztalatai alapján mutattak be egy meghatározott témát."

A vizsgázó edzők névsora: Fehér Csaba, Hajnal Tamás, Király Gábor, Kovács Zoltán, Lendvai Miklós, Limperger Zsolt, Lisztes Krisztián, Lőw Zsolt, Tököli Attila, Szabics Imre, Szélesi Zoltán. (Fotó: mlsz.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON