Vasas: Jámbor januártól újra kiemelt szerepet vállal - elnöki bejelentés

Feltöltve: 2013, december 12 - 22:49 Frissítve: 2013, december 13 - 09:58

A Vasas elnöke, Markovits László bejelentette, hogy Jámbor János újra szerepet vállal az angyalföldi klubnál.

TILOS PASSZOLNI: "Eddig mindenhol skandálták a nevemet" - Torghelle Gomesről, Egerváriról, a bírókról és a Vidiről - kattints!

A német tulajdonos végleges elhatározása előtt a Vasas-családon belül már elindultak az egyeztetések, Jámbor János és György Tamás, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosának bevonásával. A tárgyalások eredményeként az elnökség a mai napon egyhangúlag döntött arról, hogy él a vételi jogával és ismét az anyaegyesület lesz a labdarúgócsapat százszázalékos tulajdonosa. Az elnökség döntését az alapozta meg, hogy Jámbor János személyesen garantálta, hogy január 1-től döntő szerepet vállal a csapat finanszírozásban, György Tamás pedig - ugyan egyelőre konkrét elkötelezettség nélkül - de továbbra is nyitott és lát lehetőséget a jövőbeni szerepvállalásra.

A megállapodás további pontjai értelmében a január 1. előtt keletkezett tartozásokért Jámbor János nem vállal felelősséget, ennek rendezése a Vasas SC, vagy az általa bevont partner feladata lesz. Emellett az anyaegyesület vagyonkezelőként díjmentesen biztosítja a Fáy utcai stadion, a hozzátartozó edzőpályák és a kiszolgáló egységek működtetését a felnőtt labdarúgócsapat számára. Továbbá, a 2014-15-ös szezontól a klub garanciát vállal arra is, hogy az általa bevont későbbi partner és a Vasas támogatói kör szezononként 50 millió forinttal járul hozzá a csapat működéséhez - írja a vasassc.hu, ahol
Markovits László, az anyaegyesület elnöke is kommentálta mindezt.

– A jelenlegi fejleményeket egyértelműen pozitívnak értékelem, nagyon örömteli, hogy Jámbor János januártól öt év szünet után újra kiemelt szerepet vállal a felnőtt csapat finanszírozásában. Ez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy az elnökség ilyen rövid időn belül a folytatás mellett tudjon dönteni. A Vasas-család kapott egy utolsó esélyt, Jámbor úr és a klub szerepvállalásával ismét magunkénak érezhetjük a felnőtt labdarúgócsapatunkat, de még nem dőlhetünk hátra. A december 31-ig megmaradt tartozások, valamint a jövőbeni hozzájárulás fedezéséhez még sokat kell közösen tennünk. További támogatásokra és partnerek bevonására lesz szükség, ennek hiányában, a mostani gyors összefogás ellenére sem tudjuk sikerre vinni az ügyünket. Ezúton is kérem a szimpatizánsainkat, hogy a szurkolók kezdeményezésére bejegyezett „Vasas-család a fociért” alapítványon keresztül segítsék munkánkat.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON