Dárdai, Juhász, Kovács, Fehér - csúcsértekezletet hívott össze az MLSZ az utánpótlás ügyében

Feltöltve: 2014, január 22 - 15:45 Frissítve: 2014, január 22 - 16:41

Honlapunk információi szerint az MLSZ hétfőn több egykori és jelenlegi válogatott labdarúgó részvételével egyfajta "fórumot" tart, amelynek témája a magyar utánpótlás helyzete lesz. A hírek szerint a meghívottak között van többek között Dárdai Pál, Fehér Csaba és Juhász Roland is. A Hertha BSC-nél dolgozó, több helyen a sportigazgatói szerepkör legfőbb várományosaként emlegetett korábbi labdarúgó a csakfoci.hu megkeresésére annyit mondott, semmilyen konkrét felkérést nem kapott pozícióra, de talán néhány nap múlva több mindenről is érdemes lesz beszélni. Hozzátette, szerinte egyelőre még a tanulás fázisában tart, és ez így is marad.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Fiatal Inter-csatárt hoztak szóba Magyarországgal - kattints!

Mint ismert, az MLSZ kedden komoly változásokat indított el az utánpótlás-válogatottaknál. Több korosztály szövetségi edzője mellett távozott posztjáról Nyilasi Tibor sportigazgató és Both József, az utánpótlás szakág vezetője is.

Az utódokat a szövetség közleményének értelmében vélhetően februárban, az elnökségi ülést követően jelölik ki, mindenesetre nyilván mindezt komoly előkészítő munka előzi majd meg. Honlapunk információi szerint már hétfőn egyfajta "fórumot" tart az MLSZ, amelyre nagyjából 15-20 futballszereplőt (főleg olyanokat, akik külföldön játszottak vagy dolgoznak / dolgoztak) hívtak meg, az egész napos tanácskozás témája pedig a magyar utánpótlás helyzete lesz.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a meghívottak között van több egykori vagy jelenlegi válogatott labdarúgó: a Hertha BSC-nél dolgozó Dárdai Pál, a sokszoros magyar válogatott Fehér Csaba, valamint a Videoton FC védője, Juhász Roland is. A csakfoci.hu úgy tudja, a DVTK sportigazgatójaként tevékenykedő Kovács Zoltán is jelen lesz a megbeszélésen – ő is viselte anno játékosként a címeres mezt.

Több helyen is egyébként Dárdai Pált emlegették a napokban a sportigazgatói pozíció legfőbb várományosaként.

– Soha nem voltam az az ember, aki a dolgok elébe menne, de talán pár nap múlva több mindenről is beszélhetünk majd. Annyit el tudok mondani, hogy semmilyen pozícióra nem kaptam felkérést, és mostanában nem is beszéltem az elnök úrral, úgyhogy bővebben felesleges egyelőre erről beszélni. Azt tudom mondani, amit korábban is: még a tanulás fázisában vagyok, egyelőre végzem a pro licencet, Németországban pedig rengeteget dolgozom az utánpótlásban, ezáltal pedig rengeteg értékes tapasztalatra teszek szert. Ezeket a lépcsőfokokat nem szeretném kihagyni – mondta honlapunk megkeresésére a korábbi válogatott középpályás.(Fotó: mlsz.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON