Az elnök: "Néha nem tetszik az összeállítás, de bízunk Véberben"

Feltöltve: 2014, február 4 - 11:50 Frissítve: 2014, február 4 - 15:56

Tállai András, a Mezőkövesd elnöke elmondta, tovább folytatódik nyáron a stadion átépítése, az eredmény pedig egy 5000 fő befogadására alkalmas, brit stílusú aréna lesz. Az átigazolásokkal foglalkozó elnökségi ülésen a szponzorok is ott voltak. A klub első embere elismerte, néha nem ért egyet az összeállítással.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Grumic Diósgyőrbe igazolt - kattints!

A Digi Sport Reggeli Start c. műsorában a Mezőkövesd elnöke, Tállai András beszélt a klubbal kapcsolatos aktuális ügyekről. Elmondta, a stadion fejlesztése továbbra is napirenden van, nem elégszenek meg a jelenlegi állapottal. Nyáron befejezik a napos részét az arénának, a centerpályát pedig eltolják, így egy 5000 ember befogadására alkalmas, angol stílusú létesítmény lesz az eredmény.

A matyóföldiek első embere a működés kapcsán egy érdekességet is megosztott.

– A szponzorok ott ültek az elnökségi ülésen, amikor az átigazolásokról döntöttünk. Szavazhattak, persze jeleztem, hogy esetükben ez csak véleménynyilvánítás – fogalmazott.

Tállai kitért arra is, hogy bár néha nem tetszik neki a csapat összeállítása, bíznak Véber György vezetőedzőben, aminek a szerződése két évig érvényes. Vaskó Tamás vitás ügyével az elnök nem kívánt mélyrehatóan foglalkozni, de annyit elmondott, a játékos szerződését december 31-én felbontották, hogy külföldre igazolhasson gond nélkül, de abban maradtak vele, hogy itthon nem megy el máshová. Ezek után lett a Puskás Akadémia játékosa.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON