Megszűnik Priskin Tamás korábbi csapata

Feltöltve: 2014, február 12 - 12:11 Frissítve: 2014, február 12 - 12:31

Észak-Oszétia kormánya bejelentette, hogy beszünteti működését, megszűnik az orosz második vonal második helyén álló Alanyija Vlagyikavkaz csapata az anyagi nehézségek miatt. Priskin Tamás nemrég még a piros-sárgák mezét viselhette.

TILOS PASSZOLNI: "A magyar foci könnyedén a portugál fölé emelkedhet" - José Gomes a magyar válogatottról és Orbán Viktorról is beszélt - kattints!

Feljutást érő helyen áll az orosz másodosztályban az Alanyija Vlagyikavkaz együttese, a gárda azonban a következő idényben nemhogy az élvonalnak nem lesz tagja, a jelek szerint sehol nem áll rajthoz.

Észak-Oszétia kormánya ugyanis bejelentette, hogy anyagi okok miatt a klub megszűnik, beszünteti működését, visszalép a bajnokságtól.

Nemrég még az Alanyija alkalmazásában egy magyar játékos is állt. Priskin Tamás éppen a kialakult helyzet miatt távozott onnan.

A klub egyébként 1995-ben bajnok volt az első osztályban Spartak-Alanyija néven.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON