Bozsik óvatos, Mészöly magabiztos a sorsolás után

Feltöltve: 2014, február 23 - 16:44 Frissítve: 2014, február 23 - 16:49

Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitány nem gondolja, hogy a csoportunkban bárkit magabiztosan magunk mögé tudunk utasítani. Mészöly Géza, az U19-es válogatott szövetségi edzője úgy véli, ebből a hatosból a továbbjutást kell célként kitűzni.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: A Napolinál Fülöp az egyik kiszemelt - kattints!

Bozsik Péter és Mészöly Géza nyilatkozott a Kossuth Rádióban a 2016-os Eb-selejtezők sorsolása után a magyar válogatott esélyeiről.

Bozsik Péter (korábbi szövetségi kapitány):
- Nem mondhatjuk, hogy bárkit, magabiztosan magunk mögé tudunk utasítani, de sokkal rosszabb csoportba is kerülhettünk volna. Egyetértek Pintér Attilával, hogy magunkkal kell foglalkozni és becsülettel felkészülni. Minden esélyt meg kell ragadni, komoly sanszunk van, hogy végre nagy tornán vegyünk részt.

Mészöly Géza (az U19-es válogatott szövetségi edzője):
- Célként ként kell kitűznünk a továbbjutást. Meg kell ragadni az esélyünket, de szerénynek és alázatosnak kell lenni. Mondjuk ki: most van esélyünk.

TOVÁBB: Az összes csoport I Pintér Attila nyilatkozata I Várhidi optimista

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON