Vasas: "Amíg én vagyok az ügyvezető, ő nem lesz a mi játékosunk"

Feltöltve: 2014, március 2 - 12:19 Frissítve: 2014, március 2 - 12:28

A Vasas korábbi csapatkapitánya, Katona Máté viselkedését kifogásolta Vancsa Miklós ügyvezető, aki elmondta, mivel nem volt egyenes velük szemben a játékos, így amíg ő lesz az ügyvezető, nem fog a Vasasban játszani Katona.

TABELLÁK: Az NB I állása itt!

A Vasas napokban megtartott ankétján szóba került az együttes korábbi csapatkapitánya, Katona Máté is. Az angyalföldiek Facebbok-oldalának beszámolója szerint a futballistát hiába várták edzésen, viszont üzent, hogy megnéznék őt másutt. Amikor kiderült, hogy nem külföldön, hanem Pécsett tűnt fel, Vancsa Miklós a beszámoló szerint meglepődött, hiszen a futballista mintegy nyolc hónapig nem edzett. Múlt pénteken végül egymás tenyerébe csaptak, másnap mégis felhívta a futballista Vancsát, miszerint máshová - Sopronba - igazol.

Mivel érzése szerint a futballista nem viselkedett egyenes módon, így kijelentette, hogy amíg ő ügyvezető a Vasasnál, Katona Máté nem lesz játékos Angyalföldön.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON