Megszavazták: Megmenekült az Újpest az anyaklub szerint

Feltöltve: 2014, március 19 - 12:52 Frissítve: 2014, március 19 - 18:23

Az UTE elnöksége egyhangú szavazással úgy döntött, hogy kezességet vállal a labdarúgó Kft. adóhiányának megfizetésére. Az anyaklub közleményében úgy fogalmaz, hogy most már minden kiegészítő feltételt is maradéktalanul teljesítenek az indulási jog átruházásához és ahhoz, hogy a profi csapat a következő idényben is az élvonalban indulhasson.

Az UTE közleményét az onkormanyzat.mti.hu idézi:

"Az Újpesti Torna Egylet 2014. március 18-i rendkívüli elnökségi ülésén döntött arról, hogy kezességet vállal az Újpest FC Kft adóhiányának megfizetésére. Az Újpest eddig is megfelelt minden törvényi feltételnek az átruházáshoz, de ezzel a döntéssel az MLSZ elnöke által múlt pénteken támasztott kiegészítő feltételeket is maradéktalanul teljesíti ahhoz, hogy a profi labdarúgás az élvonalban indulhasson.

Mint ahogy az már ismert, az Újpesti Torna Egylet és Újpest városvezetése a jogszabályok adta kereteken belül mindent megtett annak érdekében, hogy a kerület focicsapata továbbra is a legmagasabb osztályban szerepelhessen. Ennek érdekében folyamatosan tárgyalt, egyeztetett, mind a labdarúgó kft-vel, mind az MLSZ vezetésével. A tárgyalások eredményeként alakult ki az a feltételrendszer amely így teljes körűen teljesült.

Az UTE nem először menti meg a felnőtt csapatot, és erőfeszítései ezúttal is eredményesek lehetnek, hogy a labdarúgás az egyesület dicső tradíciójához méltóan szerepeljen a magyar labdarúgás élvonalában."

Mint ismert, az MLSZ csütörtöki elnökségi ülésén tárgyalja az Újpest ügyét, így végleges döntés akkor várható. (Fotó: mlsz.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON