A nap fotói: Lisztes, Tököli és Mészölyék átvették új diplomájukat

Feltöltve: 2014, március 24 - 17:25 Frissítve: 2014, március 24 - 17:26

Hétfőn délelőtt ünnepélyes diplomaátadót tartottak az MLSZ telki edzőképző központjában: 22 szakember Elite Youth A licencet vehetett át, 11 fiatal edző pedig A licencet kapott - írja az mlsz.hu.

UEFA Elite Youth A diplomások: Borbély Péter, Botos Antal, Hegedűs Gábor, Herczeg András, Keller József, Korolovszky György, Liszkai Dezső, Mészöly Géza, Mink Olivér, Nagy Mihály, Orlovics Viktor, Osztermajer Gábor, Pisont István, Simon Attila, Szabó György, Szalai László, Szepessy László, ifj. Tajti József, Tamási Zsolt, Török László, Tuboly Frigyes, Vojtekovszkí Csaba

UEFA "A" diplomások: Fehér Csaba, Hajnal Tamás, Király Gábor, Kovács Zoltán, Lendvai Miklós, Limperger Zsolt, Lisztes Krisztián, Lőw Zsolt, Szabics Imre, Szélesi Zoltán, Tököli Attila


(Fotók: mlsz.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON