Honvéd: "Van néhány idióta a lelátón" - Rossi bejelentette a távozását

Feltöltve: 2014, április 5 - 16:34 Frissítve: 2014, április 5 - 19:56

Marco Rossi, a Budapest Honvéd mestere többször kiszólt a lelátóra is a Diósgyőr ellen 2-1-re elveszített meccsen. A lefújás után ennek kapcsán elmondta, sajnos van néhány "idióta" a nézőtéren (külön megkérte a tolmácsát, hogy ezt szó szerint fordítsa), akik nincsenek tisztában a csapat korlátaival. A sajtótájékoztatón hozzátette, megnyugtatná a drukkereket, hogy ősszel már nem Marco Rossinak fogják hívni az edzőt Kispesten.

Szemmel láthatóan igen ingerült állapotban volt a Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi a Diósgyőr ellen 2-1-re elveszített összecsapás lefújása után. Az MTVA riportere azt is felvette az olasznak, hogy látta, hogy többször kiszólt a lelátóra is a csata során.

A szakember így reagált a tolmácsához fordulva:

– Nem lehet, hogy néhány idióta – légy szíves, ezt is szó szerint fordítsd – nem érti meg, hogy ez a Honvéd. Uraltuk a meccset a második félidőben, jól játszottunk, megvoltak a helyzetek, de nem lőttük be őket. Hány lehetősége volt a Diósgyőrnek? Kettő?! És nekünk? Rengeteg! Ez a különbség, ezen múlnak a dolgok a fociban. Ezért vagyok ideges. Az a baj, hogy nem rúgjuk be a helyzeteket, nincs meg hozzá a minőség. Ha az edző a probléma, akkor ez könnyen megoldható. Ha akarják, elmegyek, ez ilyen egyszerű. Ezt a csapatot a lehetőségeinknek megfelelően kell értékelni. Mindez csak egy-két embernek szól, a közönség nagy része támogatja a csapatot.

A sajtótájékoztatón aztán tovább folytatta a gondolatmenetet:

– Egyetlen mérkőzésen sem aludtam még a kispadon... Szeretném megnyugtatni a szurkolókat, hogy még ez a 7 meccs lemegy, ami hátravan az idényből, addig szól a szerződésem, utána pedig már nem Rossinak fogják hívni a Honvéd edzőjét. Ha a tulajdonos úgy dönt, akkor persze ezt előrébb is hozhatjuk – fogalmazott. (Fotó: honvedfc.hu)

VIDEÓ: Nézd meg a meccs góljait itt!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON