Rossi elnézést kért a szurkolóktól a viselkedése miatt

Feltöltve: 2014, április 7 - 15:40 Frissítve: 2014, április 7 - 18:23

Elnézést kért a Honvéd szurkolóitól Marco Rossi, a gárda mestere a Diósgyőr elleni meccs után adott nyilatkozatai, magatartása miatt. Az olasz, aki szombaton többek között azt mondta, idióták vannak a lelátón, nyílt levelében leszögezi, egy szurkolónak joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, neki viszont profi szakemberhez méltóan kell viselkednie.

Felfokozott idegállapotban értékelt Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a Diósgyőr ellen elszenvedett 2-1-es vereséget követően. Az olasz többek között azt mondta, van néhány idióta a lelátón, aki nem képes megérteni, hogy melyek lehetnek a reális elvárások a csapattal szemben, és hozzátette azt is, megnyugodhat mindenki, mert nyáron elmegy.

A szakember most egy honvedfc.hu oldalon közzétett nyílt levélben kért elnézést viselkedése miatt.

"Szeretnék elnézést kérni minden egyes szurkolónktól a DVTK mérkőzés utáni kirohanásom miatt. Ami ekkor történt, nem történhet meg. Egy szurkoló vagy lelátón tartózkodó személy szabadon nyilváníthat véleményt, lényegében joga van bármit mondani, de én ezt nem tehetem meg. Egy profi szakembernek tartom magam, én ennek megfelelően kell viselkednem is. Tudom, hogy edzőként én vagyok az egyetlen, aki felelősséggel tartozik a csapat eredményességért. Még egyszer megkövetem szurkolóinkat és ígérem, nem fogom hagyni többet, a túlságos győzni akarás és felfokozott idegállapotból eredő indulatok elragadjanak.

Üdvözlettel, Marco Rossi" (Fotó: honvedfc.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON