Horváth reméli, nem lesz varázsereje a nyakláncnak - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, április 13 - 13:27 Frissítve: 2014, április 13 - 13:27

Vasárnap két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 24. fordulója. A Haladás a Honvédot, míg az ETO a Kecskemétet fogadja. Artner Tamás szerint egy esetleges győzelemmel a Hali versenyben maradhat a harmadik helyért, Marco Rossi a szombathelyiek gyorsaságát emelte ki. Horváth Ferenc, a győriek vezetőedzője abban bízik, hogy Bekő Balázs, a KTE szakvezetője ezúttal nem veszi fel a tőle kapott nyakláncot.

TABELLA: Az NB I állása itt!

HALADÁS - HONVÉD, 16:30

Artner Tamás (Haladás): - Számunkra nagyon fontos mérkőzés jön a bajnokságban. Ez a találkozó nagyban befolyásolhatja a végső helyezésünket is. Úgy hiszem, ha nyerünk, akkor a háromtól hatodik helyig fogunk harcolni a hátralevő hat mérkőzésünkön, ha nem sikerül a győzelem, akkor viszont a négytől nyolcadik pozíciókért leszünk versenyben. Ellenfelünk az olasz stílust képviseli, agresszív játék jellemzi, a labdaszerzések után gyors kontrákkal veszélyeztet. Nem könnyű ellenfél a Honvéd, fizikailag és taktikailag is az egyik legjobban felkészített csapat az NB I-ben. (haladasfc.hu)

Marco Rossi (Honvéd): - Erős csapat ellen játszunk, ráadásul gyorsak is a szombathelyiek. Előkelő helyet foglalnak el a tabellán, mivel jól összerakott csapatról van szó. A Haladásban jelen van a rutin, például Halmosi személyében, de a fiatalok is kellő kvalitással rendelkeznek, ezért meghatározó szerepet töltenek be a gépezetben. Leendő ellenfelünk teljes mértékben tud csapatként működni, játékosai képesek egymásért küzdeni. Nagy számú közönség előtt, jó meccseket szoktak játszani az otthonukban. (honvedfc.hu)

GYŐRI ETO - KTE-PHOENIX MECANO, 18.30

Horváth Ferenc (Győri ETO) - Jó csapat a Kecskemét, valóban jól összerakta Bekő Balázs barátom. Bárki ellen képesek lehetnek jó eredményt elérni, de remélem, hogy a hétvége nekünk sikerül jobban. Azt is nagyon remélem, hogy az a nyaklánc, amit tőlem kapott, az sem hoz neki ezúttal szerencsét. Emlékszem, amikor még a Paks edzője voltam és Kecskeméten voltunk, akkor felvette és nyertek ellenünk. Abban bízom, hogy ezt most nem veszi fel, vagy ha igen, akkor az is kevés lesz. Tetemes az előnye a Debrecennek, de amióta megérkeztem, már egy helyet mentünk előre. Mindent meg fogunk tenni, hogy a következő hetekben a hátrányunk tovább csökkenjen, ehhez pedig győzelmek kellenek, az első mindjárt vasárnap. Én azt mondom, ha annyi idő alatt, amennyi idő alatt a harmadik helyről előre léptünk a másodikra, ugyanannyi idő alatt a második helyről is előre lépnénk egyet, akkor igazán elégedettek lehetnénk. (eto.hu) (Fotó: eto.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON