Jennert megbüntette a Fradi: "Fájt neki"

Feltöltve: 2014, április 20 - 15:21 Frissítve: 2014, április 20 - 16:31

Julian Jennert pénzbüntetéssel sújtotta a Ferencváros az MTK elleni, március 8-i örökrangadón mutatott fegyelmezetlensége miatt, de annak mértékéről Orosz Pál vezérigazgató nem kívánt említést tenni. Thomas Doll eddigi munkájával elégedett az FTC vezetése, amely azt várja, hogy a zöldek a hátralévő fordulókban megcsípjék a dobogót. A Fradi kispesti vendégjátéka előtt a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway elárulta, hogy Marco Rossi sorsa a májusi értékelést követően dőlhet el.

TABELLA: Az NB I állása itt!

A 16:30-kor kezdődő Budapest Honvéd - Ferencváros rangadó előtt George F. Hemingway, a kispestiek tulajdonosa Marco Rossi nemrégiben tett kijelentését is megemlítette, de beszélt arról, hogy az utolsó meccseket - az elszalasztott dobogós helyezések birtokában - felhasználja-e a klub arra, hogy az akadémistákat nagyobb számban is beépítse a csapatba.

- Nem volt túl szerencsés Rossi azon kijelentése, hogy a szezon végén távozik a Honvédtól. Ezt el is mondtam neki, amit megértett. Ő egy heves vérmérsékletű edző, egy-egy vereség után nagyon elkeseredik, jobban, mint én. Június 30-ig él a szerződése, addig biztosan ő lesz az edzőnk. Májusban értékeljük az eddigi munkáját és akkor eldöntjük, hogy vele képzeljük-e el a folytatást. Ha igen, akkor ő eldöntheti, hogy kíván-e élni a lehetőséggel vagy sem. Több feladatot adtunk neki, májusban eldől, hogy ezeknek eleget tett-e vagy sem. Első számú feladata az volt, hogy a fiatalokat beépítse a csapatba. A hátralévő fordulókban is arra készül, hogy pár fiatalt kipróbáljon, amiben támogatom őt. Ez nagyon fontos, ha azt akarjuk, hogy a következő bajnokságban 5-6 fiatallal tudjunk felállni - nyilatkozta a klubvezető

A zöld-fehérek részéről Orosz Pál szólalt meg az MTVA "Sport 7" című műsorában és megemlítette Thomas Doll munkájának eddigi jeleit, jegyeit is.

- Dolltól azt kaptuk, amit vártunk, jól szerepel a csapat, megvan a lehetőségünk, hogy a dobogóra odaérjünk. A Honvéd ellen jó esélyünk lesz, hogy ez megtörténjen, reméljük, elhozzuk a három pontot. Rossi nagy taktikus, ezért maximálisan tiszteljük, de egy az egyben jobbak vagyunk. Erősödött a keretünk, és ez még tovább fog erősödni. Egy Ferencvárosnál mindig a dobogó a minimálcél, idén ennél nagyobb vágyaink már nem nagyon lehetnek. A játékosállományunk van olyan szinten, hogy ezt elérjük. A csapaton látszik Doll keze munkája, egységesebb lett a Ferencváros, több játékos nagyot változott az előnyére, elég, ha csak Leonardót említem. Doll tud a játékosok fejével gondolkodni, de fegyelmet is tud tartani. Valaki nem lesz véletlenül bronzérmes a Bundesligában.

Orosz beszélt a tavaszi szezon elején előforduló fegyelmezetlenségekről is vasárnap.

- Besic még nagyon fiatal, néha vissza kell őt rakni a helyére. Jennerre azonban más a helyzet. Vele elültünk és elmondtuk neki, hogy amit csinál, az biztosan nem jó, fejben is ott kell lennie, mert csak így tud a csapat segítségére lenni. Reméljük, használt neki a beszélgetés és a pénzbüntetés. Utóbbi fájt neki, de a mértékéről nem beszélnék - mondta a vezérigazgató.

» » Országos focitorna indul komoly pénzjutalommal - siess a nevezéssel!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON