Orbán Viktor: "Mezey a stadion értelmi szerzője, nem én"

Feltöltve: 2014, április 21 - 21:44 Frissítve: 2014, április 22 - 08:45

Orbán Viktor, a Puskás Akadémia alapítója a Pancho Aréna megnyitója után a Sport TV kamerái előtt elmondta, nem az ő ötlete volt igazából a stadion, hanem Mezey Györgyé, ő a projekt értelmi szerzője. Hozzátette azt is, szeretnék tovább fejleszteni a felcsúti komplexumot, mégpedig egy egészségügyi, rehabilitációs központtal.

Hétfőn ünnepélyesen is megnyitották Felcsúton a Pancho Arénát. A Puskás Akadémia alapítója, Orbán Viktor a Sport TV kamerái előtt beszélt arról, hogyan "vetették el anno a létesítmény magvait".

– Az igazság az, hogy nem én találtam ki, hanem Mezey György, amikor a legelején megalapítottuk az akadémiát. Róla nem esett szó, de a spiritusz rektor ő volt. Ő azt mondta, hogy az egyik lábunknak mindig a földön kell lennie, mint a biliárdban és mindig lépésről-lépésre kell haladni. Voltak tervei, hogy hogyan kellene előremenni, aminek a végén majd lehet egy olyan helyszín, ahol lehet meccseket játszani – fogalmazott.

A miniszterelnök arra is kitért, milyen további fejlesztések várhatóak az akadémián.

– Szeretnénk majd még csinálni egy olyan egészségügyi, rehabilitációs központot, ami annak a csúcsterhelésnek megfelelő, amit az akadémisták kapnak. Komoly orvosi stábunk van a megfelelő professzorokkal. Ők készítik a terveket – mondta.

Orbán Viktor hozzáfűzte azt is, a gyerekek a legfontosabbak és ha az ő labdarúgásukat tovább támogatják, akkor az ifiknél és a felnőtteknél is meglesz annak az eredménye és "lesz magyar futball". (Fotó: pfla.hu)

» » Országos focitorna indul komoly pénzjutalommal - siess a nevezéssel!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON