Hemingway: Rossi egyik feladatát sem teljesítette - magyar edző is jöhet

Feltöltve: 2014, április 30 - 12:23 Frissítve: 2014, április 30 - 16:34

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa szerint a lemondott Marco Rossi önkritikát gyakorolt a lemondásával, mivel az olasz szakember nem tudta teljesíteni a szezonra kitűzött célokat, sem a nemzetközi kupaindulás elérése, sem a fiatalok beépítése terén. A kispesti klubvezető elmondása szerint 10-12 utódjelölttel is tárgyalnak, nem kizárt, hogy akár magyar edzője lesz a csapatnak, a döntés 4-6 héten belül megszülethet az új Honvéd-edzőről.

"Nem hiszem, hogy mostanában bajnok lesz a Honvéd" - interjú a lemondott Marco Rossival!

George F. Hemingway a Sportklub "Dodzsem Plusz" c. műsorában beszélt Marco Rossi lemondásáról és arról, miért távozott az olasz szakember hétfőn a kispadról.

- Miért távozott? Mert lemondott. Nem nagyon kértem az indoklását, de gondolom, miért döntött így. Minden edzőnek megvannak a kitűzött céljai, az előző évben ez az volt, hogy nemzetközi porondra vezesse a csapatot és beépítsen akadémistákat, ezt megtette. Ebben a szezonban megint az volt a cél, hogy akár a bajnokságon, akár a Magyar Kupán keresztül Európába jussunk és hogy beépítsünk még több fiatal játékost, ezekből a feladatokból egyet sem teljesített. Úgyhogy a lemondását úgy gondolom, önkritikának vehetjük. Június 30-ig maradhatott volna edző. Nem próbáltam marasztalni, egyetértettem a lépéssel, de a viszonyunk nagyon jó volt, az eddigi edzőink közül a legjobb. Nagyon jó edző és egy kellemes ember, más kérdés, hogy a feladatot nem teljesítette.

A Budapest Honvéd tulajdonosa arról is szót ejtett, mikor lehet új vezetőedzője a csapatnak.

- Már tárgyaltunk különböző edzőkkel és a következő 4-6 hétben meglesz a következő vezetőedzőnk. 10-12 edzővel tárgyalunk, azt még nem tudom, külföldi lesz-e, lehet magyar is akár – tette hozzá. (Fotó: 1909foto.hu)


» » Országos focitorna indul komoly pénzjutalommal - siess a nevezéssel!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON