NB I: Torghelle vagy Leonardo a legjobb? Vagy más? - Szavazz Te is és nyerj!

Feltöltve: 2014, május 7 - 15:06 Frissítve: 2014, május 7 - 15:19

Újra szavaztak az NB I-es öltözők a hónap legjobb élvonalbeli játékosát illetően, hamarosan átadása kerül az Oxygen Wellness - a Hónap Játékosa-díj. A Sport TV és a csakfoci.hu közös kezdeményezésén mostantól a szurkolók szavazatai is számítanak, hiszen a csapatok révén öt legtöbb voksot kapott játékos sorrendjére ők is leadhatják a voksaikat. Szavazz Te is április legjobbjára!

2014 áprilisának legjobb NB I-es játékosa az alábbi öt labdarúgó közül kerül ki (a sorrendet ABC-sorrend alapján tüntettük fel): Kalmár Zsolt (ETO, Kulcsár Tamás (DVSC), Leonardo (FTC), Radó András (Haladás), Torghelle Sándor (MTK). A 16 NB I-es öltöző voksai alapján eddig ugyanis ők kapták a legtöbb szavazatot, mostantól azonban a szurkolók is felállíthatják a saját sorrendjüket a felsorolt labdarúgók közül. Az Oxygen Wellness - a Hónap játékosa díj győztesére szavazni a csakfoci.hu Facebook-oldalán lehet csütörtökön 16 óráig.

A szurkolókat azonban nem csak szavazásra kérjük, hanem meg is jutalmazzuk: azok közül, akik a végső győztesre adják le a voksukat, kisorsolunk egy szerencsés drukkert, akit terveink szerint a hónap legjobb játékosa meghív egy bajnoki mérkőzésre.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON