Diósgyőr: "Mourinhónál ennél keményebb dolgok vannak" - Szivics marad az edző

Feltöltve: 2014, május 15 - 15:11 Frissítve: 2014, május 16 - 09:20

Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója szerint egy olyan feszült hangulatú mérkőzésbe, mint a Diósgyőr-Videoton Ligakupa-döntő volt, belefért Szivics Tomiszláv zakópörgetése, de hogy ezen kívül mi hangzott el és történt, ami miatt a Vidi tulajdonosa, Garancsi István is megszólalt, azt a korábbi csatár az MLSZ vizsgálat végéig nem kívánta kommentálni. A miskolciakra amúgy is fontos napok várnak, hiszen a Magyar Kupa megnyerése mellett a bajnokságban is előre akarnak lépni, a játékosok ráadásul csak így jutnának hozzá a prémiumhoz.

GERA: "Az orvosok azt mondják, jó pár év bennem van még" - exkluzív interjú!

Kovács Zoltán a Digi Sport "Reggeli start" c. műsorában beszélt a DVTK-Videoton Ligakupa-döntőn történtek miatt, amelyek után Garancsi István Vidi-tulaj kemény hangvételű nyilatkozatot adott, többek között Szivics Tomiszláv vezetőedző viselkedését kifogásolva.

- Azért nem szeretnék ebbe bővebben belemenni, mert elindult a hivatalos MLSZ-vizsgálat és a klubunk úgy határozott, hogy ennek a végéig ezzel nem nagyon szeretnénk foglalkozni. Ott voltam a helyszínen, de hallani nem igazán hallottam semmit, hiszen a kispadoktól 20-30 méterre vagyok a mérkőzések alatt. Látni láttam, hogy zakópörgetés volt, de azt gondolom, hogy egy ilyen felfokozott hangulatú mérkőzésbe ez talán még belefér. A másik oldalon erre is voltak már reakciók. Ahol például egy Mourinho az edző, ott lehet, hogy vannak azért ennél keményebb dolgok is – nyilatkozta Kovács csütörtökön reggel.

Kovács arra nem tudott választ adni, hogy a történteknek vannak-e olyan előzményei, amelyek miatt a fehérváriak esetleg amúgy is neheztelnének a Diósgyőrre.

- Elképzelhető, de el kell, hogy keserítsem a nézőket, mert ezeknek a dolgoknak a 80 százaléka az én érám előtt történt, nem tudnék hitelesen nyilatkozni.

Ahogy a miskolci sportigazgató fogalmazott, a Ligakupa-győzelem után sem minden "rózsaszín és jó", szeretnék tovább erősíteni a csapatot. És szeretnék a Magyar Kupát is megnyerni a jövő héten, az Újpest ellen, ráadásul a bajnokságban sem mindegy, hogy hol végez a csapat.

- A prémium a játékosoknak csak akkor jár a bajnokságban az egész éves teljesítményért, ha az első hatban végeznek. Mindenképpen nyernünk kell minimum még egy meccset, pláne az utolsó hazai találkozót, így búcsúzva a stadiontól – tette hozzá Kovács, majd arra a kérdésre is válaszolt, hogy a következő idényben is Szivics lesz-e az edző a DVTK-nál?

- Élő szerződése van, nem tudok róla, hogy bárki mással tervezne a felső vezetés. (Fotó: dvtk.eu)

Focitorna: Budapestiek figyelem - most 40%-os kedvezmény! »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON