NB II: Menesztették Bozsik Pétert Tatabányán

Feltöltve: 2014, május 20 - 13:53 Frissítve: 2014, május 21 - 13:32

A Ness Hungary NB II-ből kiesett Tatabánya vezetése bejelentette, hogy menesztette Bozsik Péter vezetőedzőt. A hátralévő két fordulóban Plotár Gyula irányítja az együttest, a nyáron pedig teljes megújulás várható.

Az fctatabanya.hu oldalon az alábbi közlemény olvasható:

"A Tatabánya FC vezetése a mai napon felmentette a munkavégzés alól Bozsik Péter vezetőedzőt, egyúttal kezdeményezte a futballszakemberrel megkötött szerződés felbontását. A hátralévő két fordulóban Plotár Gyula irányításával készül tovább az alakulat.

A játékosok és a csapat teljesítménye a szezon folyamán messze elmaradt a vezetők, a szurkolók, valamint a klub tradíciói által támasztott elvárásoktól. Annak ellenére, hogy rendezett körülményekkel, megfelelő infrastrukturális hátérrel és az NB II-es átlagnak megfelelő költségvetéssel vághatott neki a bajnokság kezdetének a futballcsapat. A gyenge őszi szereplés után a vezetőedző által javasolt hat új játékos szerződtetésével kívánta elérni a bennmaradást a klubvezetés, ezért érthetetlen, hogy a csapat képtelen volt eredményesebbé válni, és még az őszi teljesítményt sem tudta hozni pontszámban.

Az NB III-as bajnokságban való részvétel elképzeléseink szerint csak átmeneti lesz, szeretnénk a legrövidebb időn belül visszakerülni a másodosztályba. Ehhez azonban az alapoktól kell ujjászerveznünk a felnőtt csapat működését, a megfelelő szakmai vezetők bevonásával, több lehetőséget biztosítva saját nevelésű fiatal játékosainknak.

Ehhez kérjük a klub szurkolóinak és szimpatizánsainak kitartását,és további buzdítását.

Tatabánya FC és a tulajdonos képviselője" (Fotó: fctatabanya.hu)

Pénzdíjas focitorna: még péntekig lehet nevezni a budapesti selejtezőre! »

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON